Notícia

Nordicat, el projecte que uneix les estacions d’esquí nòrdic de l’Alt Urgell i la Cerdanya

Nordicat preveu crear una app conjunta per a les estacions d'esquí de fons

Nordicat, el projecte que uneix les estacions d’esquí nòrdic de l’Alt Urgell i la Cerdanya. Imatge d'arxiu.
Nordicat, el projecte que uneix les estacions d’esquí nòrdic de l’Alt Urgell i la Cerdanya. Imatge d'arxiu. Autor/a: Aransa
Les estacions d’esquí nòrdic de l’Alt Urgell i la Cerdanya van presentar dimarts el projecte de cooperació Nordicat, un pla estratègic per a la seva dinamització i promoció conjunta que impulsa el Consorci Alt Urgell-Cerdanya i que compta amb el suport del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat, el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural i la Mancomunitat de Municipis per a la Promoció de l’Esquí Nòrdic, segons informa el Consell Comarcal de l'Alt Urgell.

La presentació pública del projecte es va realitzar el 31 de gener a l’estació d’Aransa en el decurs d’un esmorzar i una passejada amb raquetes de neu per visitar els diferents suports instal·lats a l’estació. Entre els projectes de futur de Nordicat hi ha el de la possibilitat de crear una app conjunta de les estacions d'esquí de fons que permeti, entre altres prestacions, la venda de forfets i productes de comercialització conjunta.


Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny