Notícia

Cap de setmana intens a La Molina: iglús, carnaval, curses internacionals i festa apres-ski de Cacaolat

La Molina acollirà el 21è Ohmamiglú i celebrarà una festa de Carnestoltes.

iglu,la molina
Cap de setmana intens a La Molina: iglús, carnaval, curses internacionals i festa apres-ski de Cacaolat Autor/a: La Molina
Aquesta és l'agenda d'activitats a La Molina per aquest cap de setmana:
 
11 i 12 de febrer – 21è Ohmamiglú

El proper cap de setmana, La Molina acollirà, un any més, l’Ohmamiglú, trobada que reuneix constructors d’iglús a la zona Alabaus.
 
Dissabte 11, a les 18.00 h de la tarda, a l’espai del Picnic del Telecabina La Molina, s’entregaran els premis als millors iglús construïts. Acte seguit, es podrà veure la pel·lícula La Sonrisa del Sol, dirigida per Guille Cascante i produïda per Goroka. Es tracta d’una obra plena de sensibilitat i respecte vers els Inuits que hi participen. La presentarà en Francesc Bailón, que va actuar com intermediari i com a intèrpret davant de la comunitat Inuit de l'est de Groenlàndia.
 
El matí de diumenge, a partir de les 10.00 h, es repartirà coca i xocolata calenta per a tots els visitants del camp dels Iglús.
 
La cita, que enguany arriba a la seva 21a edició, ha estat organitzada per l’Associació de constructors d’iglús de Catalunya amb la col·laboració de l’estació d’esquí La Molina.
 
Més informació a: www.ohmamiglu.cat
 
11 de febrer – Carnival winter & Clown day

El proper dissabte 11 de febrer, La Molina celebrarà Carnestoltes amb tot un seguit d’activitats, entre les quals destaca un concurs fotogràfic de disfresses a Instagram. Totes les persones que vulguin participar-hi hauran de pujar la seva instantània tot etiquetant els perfils de @lamolinaski @asporteyewear i @cacaolat. Enguany, la temàtica consistirà a anar disfressat íntegrament de pallasso o d’algun personatge del món del circ.
 
A les 12:00 h es farà una baixada de disfresses des de la caseta de Cacaolat baixant per Quatre Camins i arribant a la carpa Adidaseyewear on es farà l’entrega de premis i el sorteig de regals de la marca #adidassporteyewear.
 
Tothom que es disfressi íntegrament podrà esquiar amb d’una tarifa especial de 25,00 € (mateix preu per a adults i infants).
 
Per a més informació: www.lamolina.cat
 
11 de febrer – Cacaolat festa apres-ski La Molina

Dissabte 11 de febrer, La Molina acollirà una festa apres-ski molt divertida, de la mà de Cacolat.
 
De 16.00 a 18.30 h els assistents, que hauran de portar una llum frontal, podran esquiar per la pista Quatre camins, pujar pel telecadira de Font canaleta i viure de ben a prop un espectacle de foc amb malabaristes i llums. A més, un DJ s’encarregarà d’amenitzar el capvespre amb música d’ambient, mentre els visitants es prenen un Cacaolat ben calent.
 
Més informació a: www.cacaolat.es
 
11 i 12 de febrer – 36è Derby International - Copa Espanya - Campionat Espanya FIS CIT GS-SL

Un any més, La Molina serà la seu del Derbi International - Copa Espanya -Campionat d’Espanya FIS CIT GS-SL, que enguany arriba a la 36a edició. Els dies 11 i 12 de febrer es disputarà aquesta cursa internacional d’esquí tan tradicional, la qual és puntuable per la Copa del Món de ciutadans Arnold Lunn, una de les competicions més antigues del calendari europeu per a aquesta categoria.
 
El derbi, organitzat per la Real Federación Española Deportes de Invierno (RFEDI), la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH) i La Molina, constarà d’un eslàlom i d’un eslàlom gegant masculí i femení.
 
Més informació a: www.fceh.cat i www.lamolinace.cat

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny