Notícia

Espot commemora aquest cap de setmana el seu 50è aniversari

Diumenge es durà a terme el descobriment del Monòlit, l'exposició fotogràfica i el vídeo dels 50 anys

Espot,Skipallars
Cartell de l'esdeveniment Autor/a: Skipallars
Dues estacions d’esquí del Pallars Sobirà estan de celebració. Espot commemorarà el 50è aniversari de la seva creació amb diferents actes que es desenvoluparan durant tota la temporada, arribant aquest cap de setmana a la programació especial.
Per la seva banda, Port Ainé ja va celebrar el 30è aniversari de la seva construcció amb un homenatge a Josep Messegué, el seu fundador. 


Aquestes són les activitats a Espot per a celebrar el seu 50è Aniversari.
 
11 i 12 de febrer - 50 anys d'Espot


L’11 i 12 de febrer, l’estació d’Espot organitzarà tot un cap de setmana ple d’activitats per commemorar el seu 50è aniversari.
 
Dissabte, a les 19.00 h, acollirà una baixada popular de torxes. Per participar-hi és necessari tenir un bon nivell d’esquí o surf de neu, ja que tindrà lloc a la pista Rampa, que és vermella. A més, cal tenir forfet de dia o de temporada. L’activitat és gratuïta i cal inscriure’s prèviament, per telèfon trucant 973 624 058 o bé físicament a les taquilles de l’estació, abans de les 12.00 h.
 
A les dotze de la nit, se celebrarà una festa Remember al pub Sapastre i La Coveta del poble d'Espot comptarà amb el DJ David Klein.
 
Diumenge, a les 12.00 h, es durà a terme el descobriment del Monòlit amb el logo commemoratiu dels 50 anys d'Espot a la cota 2000. Ja a les 12.15 h es presentarà l’exposició fotogràfica i el vídeo dels 50 anys de l’estació a la cafeteria.
 
12 de febrer – Cursa territorial Consell Esportiu
Diumenge 12 de febrer, Espot acollirà la Cursa territorial Consell Esportiu.
 
Per a més informació: www.espotesqui.cat

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny