Notícia

Reaccions a la convocatòria d'eleccions per escollir els representants dels monitors d'esquí d'Andorra

Carles Iriarte, president de l'Associació de Monitors d'Esquíd'Andorra, considera il·legítima la convocatòria

Eleccions a les estacions d'esquí andorranes per escollir els representants dels monitors d'esquí. Imatge d'arxiu.
Eleccions a les estacions d'esquí andorranes per escollir els representants dels monitors d'esquí. Imatge d'arxiu. Autor/a: Diaridelaneu.cat

El president de l'Associació de Monitors d'Esquíd'Andorra, Carles Iriarte, s'ha mostrat crític davant les eleccions dels representats del col·lectiu que s'han convocat a les estacions andoranes, ja que creu que les candidatures presentades no han estat inclusives, segons informa avui AndorraDifusió. També critica el silenci d'Ski Andorra a les peticions per aconseguir una millora salarial i no descarta emprendre més mesures per canviar la situació.

Els dominis andorrans han convocat fa poc eleccions a través d'una carta que els departaments de recursos humans han fet arribar als professors d'esquí per escollir els representants dels monitors a cadascuna de les estacions.

El president de l'Associació de Monitors d'Esquí d'Andorra, Carles Iriarte, creu que aquestes eleccions s'han convocat de manera precipitada i que no són legítimes perquè no compleixen la llei. Per Iriarte, davant la conjuntura actual, una de les possibles solucions passaria per crear l'escola nacional d'esquí d'Andorra.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

''Personalitzem les fundes protectores des de la primera unitat''
Jaime Aranguren Bernal Fabricant fundes protectores de màscares

entrevista
giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


71%


14%


7%


7%

14 vots