Notícia

On esquiar un diumenge per menys de 30 euros?

Les 5 estacions del Pirineu més econòmiques per passar un dia a la neu a "bon preu"

La Quillana,La Quiullane
La Quillana ofereix un forfet per passar-hi un diumenge dels més econòmics del Pirineu. Més que una estació d'esquí cal considerar-la un parc de neu. Autor/a: LaQuillane.net
Diuen, alguns, que esquiar és car. Els qui ho afirmen tenen força raó perquè, en general, pujar a la neu suposa assumir tot un seguit de despeses: cal comptar desplaçaments amb vehicle, sovint i en funció de la nostra residència i destí ens cal pagar peatges, passar per l'àrea de servei a proveir-nos de combustible, cal comptar amb el lloguer d'equips (si no en disposem de propi o que ens el deixi un amic o familiar) i encara hi hem d'afegir el fet de comprar el forfet per accedir als remuntadors. Al final del dia ens trobem que la butxaca ho nota. Per això hem volgut analitzar quines són les estacions d'esquí que ens permeten esquiar a un millor preu un diumenge, el dia que al costat del dissabte, més esquiadors es poden (ens podem) permetre pujar a pistes.


En aquest article us relacionem quines són les estacions més econòmiques per passar un bon diumenge esquiant, a bon preu, i sense renunciar a practicar al nostre esport preferit i al millor preu.
Com a paràmetre de referència per a la classificació ens hem basat en el preu d'un forfet per a adult. No hem analitzat a quin preu surt cada quilòmetre esquiable ni la variable dels remuntadors. Tampoc hem comparat ni contrastat els dies laborables, dies en els quals podem trobar ofertes molt interessants. Aquesta és una qüestió que tractarem en els dies vinents, com també ho farem amb el cost del lloguer d'equips i també en quines terrasses o cafeteries podem fer un bon entrepà amb beguda a un bon preu. Som-hi?

1 • Tavascan. La més petita de les estacions d'esquí alpí catalanes, amb 6 quilòmetres de pistes, és també la més econòmica. Forfet de diumenge, temporada alta o baixa, per adult a 20 euros. Els infantils a 14 euros. Preu d'assegurança: 3 euros.
Enllaç oficial a tarifes clicant aquí.

2 • La Quillana. Més que una estació d'esquí cal considerar-la un parc de neu. Ofereix 2,5 quilòmetres de pistes per lliscar. Aquest petit centre d'esquí del Capcir ofereix un forfet de diumenge a preu únic, temporada alta o baixa, per adult a 21 euros. No s'especifica si hi ha la possibilitat de contractar assegurança suplementària.
Enllaç oficial a tarifes clicant aquí.

3 • Vallter 2000. Estació amb 19 quilòmetres de pistes, que es pot considerar petita. Forfet de diumenge, temporada alta o baixa, per adult (de 26 a 64 anys) a 25 euros. Els juniors (de 15 a 25 anys) també paguen 25. Els veterans (de 65 a 69 anys) paguen 17 euros, com també els infants (de 7 a 14 anys). Els menors (fins a 6 anys) i els veterans II (a partir de 70 anys) paguen 5 euros.
Preu d'assegurança: 3 euros. Enllaç oficial a tarifes clicant aquí.

4 • Puigbalador. Estació de mida mitjana, amb 32 quilòmetres de pistes. Forfet de diumenge, temporada alta o baixa, a 26 euros. Els menors de 18 anys paguen 20,50 euros, com també els estudiants universitaris de menys de 25 (presentant carnet) i persones en situació d'atur a la feina (presentant justificant). Preu d'assegurança: 3 euros. Enllaç oficial a tarifes clicant aquí.

5 • Espai Cambra d'Ase (Espace Cambre d'Aze). Estació amb 22 quilòmetres de pistes. El forfet un diumenge, ja sigui temporada alta o baixa, surt a 29 euros per adult. El de nen fins a 12 anys surt per 25. Els nens de menys de menys de 5 anys o els adults de més 70 anys no paguen i esquien gratuïtament. Preu d'assegurança: 3,20 euros. Enllaç oficial a tarifes clicant aquí.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny