Notícia

Carnaval a Baqueira amb magnífiques condicions de neu

Amb uns gruixos de neu que freguen els 2,5 metres, Baqueira Beret proposa celebrar el Carnestoltes en les seves pistes amb molta diversió i creativitat el dissabte 25 de febrer

Baqueira
Carnaval a Baqueira amb magnífiques condicions de neu. Imatges d'aquesta setmana. Autor/a: Baqueira
Esquiar disfressat? Això és el que proposa l'estació de la Val d'Aran i Valls d'Àneu per al proper cap de setmana. S'ha organitzat el clàssic concurs Ski-Rally-Fotogràfic-Disfresses en el qual es pot guanyar un forfet d'un dia.


Participar és molt senzill: cal anar disfressat, amb esquís o surf de neu i tenir moltes ganes de divertir-se. Es tracta de recórrer l'estació, que es preveu estarà oberta en la seva totalitat si la meteorologia ho permet, seguint les instruccions facilitades per Baqueira. L'objectiu és descobrir les 8 balises de Carnaval on el participant ha de fer-se les fotos.

El full de ruta es pot recollir a l'oficina de Ràdio Aran de la cota 1.500 de Baqueira a partir del 23 de febrer. Només per participar enfundat en una disfressa, que ha de ser complet ja que no val només un detall, i mostrar les 8 fotos dels llocs indicats es guanyarà un forfet de dia.

També es podrà participar en un concurs paral·lel, amb premis també en forfets, a través de les xarxes socials a la millor imatge, segons criteri dels responsables de Baqueira, compartida i etiquetada amb el hastag #baqueiracarnaval.

Festa de Carnaval a la tarda

A partir de les 16 h de dissabte a la terrassa de les oficines de Baqueira 1500 se celebrarà una festa amb música, cava, xocolata calenta i pa de pessic. Serà el moment on es durà a terme el concurs de les millors disfresses i el repartiment de premis. A més, els que vulguin posar disfressats fent una baixada virtual podran guanyar unes ulleres 360º.

Informació: 973.639.044 o carme.aliu@baqueira.es

AGENDA

Carnestoltes al Moët Winter Lounge
Sopar a terrassa i concurs de disfresses, regals, musica i ball amb el DJ Davma
Dissabte 25/2 a partir de les 21 h. Preu 70 €. Reserves: moet@baqueria.es

Concert Marlon al Baqueira Bar 1500
Música a càrrec del DJ resident Luca Feler
Dissabte 25/2 a partir de les 16 h.

Skicross (SX) -Snowboardcross (SBX) Cts Catalunya i Cts d'Espanya SX i SBX
Organitzat per CAEI i FLOCS.
Dissabte 25/2. Totes les categories.
Més informació: www.caei.es / www.fceh.cat

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny