Notícia

Us atreviu a esquiar 12 hores seguides? Doncs ens veiem a pistes!

El repte: 12 hores esquiant. Quan? 11 de març. On? Masella


Arriba el repte de Head al Pirineu. Es tracta d'esquiar 12 hores seguides en una estació d'esquí, en aquest cas Masella. Serà una competició de 100 equips que esquiara 12 hores "Non stop".


HEAD, la marca austríaca de referència en neu, us repta a participar a la # HEAD12HMASELLA, la primera cursa d'esquí de resistència al nostre país, inspirada en les 24 hores de Aspen (Colorado, EUA). La competició es realitzarà el dissabte 11 març 2017 a la Masella. Seran uns 100 equips i 12 hores sense parar.

La competició es desenvoluparà de la següent manera:

LA CURSA: es tracta d’aconseguir el major nombre de baixades possible durant 12 hores. Els participants s’administraran el temps segons els seus interessos.
AVITUALLAMENT: els participants podran aturar tantes vegades com vulguin per als seus necessitats. A la zona del village, boxes o una altra zona. Hi haurà refrigeris durant tot el dia.
TRAÇAT: la cursa comptarà amb un únic traçat, il·luminat durant les hores nocturnes. La sortida s’efectuarà sense esquís des de la part baixa.
EQUIPS: els equips seran de 3 persones màxim i podrà estar un en pista fent quants relleus necessitin.
RESULTATS: el guanyador absolut serà l’equip que obtingui més baixades, havent passat pels punts de control. Hi haurà altres categories de premis per definir.
SERVEIS: zona village amb representació de patrocinadors, refrigeri, servei d’esquís, zona boxes, animacions durant tot el dia, sopar final de carrera, sortejos i premis.

Si vols saber quin és el teu límit i enfrontar-te a esquiadors tan àvids de guanyar com tu, no deixis passar l’oportunitat i uneix-te a aquesta inoblidable experiència.

Si vols saber quin és el teu límit i enfrontar-te a esquiadors tan àvids de guanyar com tu, no deixis passar l'oportunitat i uneix-te a aquesta inoblidable experiència.

RESUM HEAD12HMASELLA:

Dissabte 11 març 2017
Estació d'esquí La Masella
Horari de la competició de 8: 00h a 20: 00h
A les 21: 00h sopar amb tots els equips

Inscriu-te aquí: http://head12horasmasella.com/#inscripciones
Per a més informació al web: http://head12horasmasella.com/
Ens veiem a les pistes ... HEAD, what s your limit?

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny