Notícia

Darrer cap de setmana de febrer intens en activitats a La Molina i Vall de Núria

Polartic, Carnestoltes i Campionat de Catalunya de Múixing, activitats a La Molina i Núria aquest proper cap de setmana

Raquetes,Vall de Nuria
Darrer cap de setmana de febrer intens en activitats a La Molina i Vall de Núria Autor/a: Vall de Núria
El darrer cap de setmana de febrer arriba carregat d'activitats a La Molina i Vall de Núria. Aquesta és l'agenda pel cap de setmana a les dues estacions.

A La  Molina
 
Del 24 al 26 de febrer – 2a Fase Copa Espanya SG-GS-SL
Del 24 al 26 de febrer, La Molina acollirà la Copa d’Espanya d’esquí alpí Audi U16/12 Fase II. La prova, organitzada per la Real Federación Española Deportes de Invierno (RFEDI) i la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH), es disputarà en les disciplines de Súper Gegant, Gegant i Eslàlom.
 
25 de febrer – Campionat de Catalunya de Múixing
Dissabte 25, La Molina serà l’escenari del Campionat de Catalunya de Múixing. La prova començarà a les 17.30 h, amb la sortida del primer participant. Ja al vespre, a les 20.30 h, es farà l’entrega dels premis a la zona "Pic-Nic del Bosc".
 
Per a més informació: www.lamolina.cat

A la Vall de Núria
 
25 de febrer - Polartic
Dissabte 25 arriba a Vall de Núria la Polartic, una cursa de muntanya sobre neu que començarà al capvespre i acabarà de nit. Els participants viuran una experiència única.
 
La prova comptarà amb tres traçats: un trail de 12,0 quilòmetres, un trail de 6,0 quilòmetres i  un canicros de 6,0 quilòmetres.
 
Cal portar frontal. Més informació a: www.polartic.cat
 
25 i 26 de febrer - Carnestoltes
El cap de setmana del 25 i 26 de febrer Vall de Núria celebra Carnestoltes. Tots aquells que es desplacin fins a l’estació disfressats, obtindran un descompte en el forfet o altres activitats.
 
Durant la festa hi haurà una rua-ski amb el Rei Carnestoltes i al vespre s’organitzarà un concurs de disfresses i un ball.
 
25 i 26 de febrer – Bateig amb raquetes de neu
El cap de setmana del 25 i 26 de febrer, Vall de Núria posarà en marxa l’activitat Bateig amb raquetes de neu. Les sortides, que es faran amb guies experimentats, es duran a terme al matí, de 10.30 a 12.30 h. Tot seguit, hi haurà temps lliure per descobrir la vall i gaudir de l’entorn.
 
El preu inclou el bitllet del Cremallera (anada i tornada), guiatge i material (raquetes). Cal portar roba d’abric, guants, gorra i calçat adequat. A més, és necessari reservar prèviament. Activitat a partir dels 7 anys.
 
Preu adult: 32,80 €
Preu infant (7-14 anys): 27,25 €
 
Per a més informació: www.valldenuria.cat
 


 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny