Notícia

La Copa de França de bumps torna a Porté-Puymorens

Del divendres 24 al diumenge 26 de febrer a l'estadi de bumps El Planeill, al sector de la Vigonole


Torna l'espectacle dels bumps a Porté Puymorens des d'avui divendres i fins diumenge. L'estació de la Vall del Querol acull la Copa de França de Bumps, a la pista Planeill, al sector de la Vignole. Avui divendres han començat els entrenaments i demà dissabte i diumenge comença la competició. Espectacle garantit.


Els dies 25 i 26 de febrer l'estació es prepara per acollir el campionat nacional de bumps de França (Coupe de France de Bosses 2017). Aquesta prova reuneix els 60 millors esquiadors francesos d'aquesta modalitat que competiran per l'obtenció del títol del seu país. En els darrers anys per Porté ja hi ha passat el campionat júnior de bumps i des de l'any passat que s'hi celebra el campionat nacional.

La prova es desenvolupa en el sector de la Vignole la qual cosa facilitarà l'accés i la màxima visualització de la competició a totes aquelles persones que vulguin veure en directe les evolucions d'aquesta espectacular competició. A més, l'estació aquests dies presenta un aspecte impecable gràcies a les nevades dels primers dies de febrer, fent que l'estació sigui ovberta al 100% en remuntadors i en pistes.

Avui divendres ha estat jornada destinada a entrenaments i en podeu veure algunes actuacions en el vídeo que us hem preparat. Per demà dissabte hi ha programat el descens individual i per diumenge els paral·lels. En tots dos dies, i fins a les 10 del matí els esquiadors de l'especialitat estaran entrenant a l'estadi. A partir de les 10.30 h. començarà la primera mànega i a partir de les 13.30 h. hi haurà l'accés a finals i a les 14.00 h. les finals.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


giny

giny