Notícia

El pla director d’Arcalís preveu una injecció de 20 milions d’euros

El projecte també inclou la construcció de quatre telecadires i remodelar l’edifici de l’Hortell

El pla director d’Arcalís preveu una injecció de 20 milions d’euros. Imatge d'arxiu.
El pla director d’Arcalís preveu una injecció de 20 milions d’euros. Imatge d'arxiu. Autor/a: Diaridelaneu.cat
Aquesta setmana el Periòdic d'Andorra ha publicat sobre l'existència d'un pla per injectar vint milions d'euros a Ordino Arcalís per reflotar l'estació i assegurar la seva viabilitat. En el projecte està prevista la construcció de quatre nous remuntadors, un dels quals arribaria a la zona de la Coma, a 2.220 metres d'altitud, i la remodelació total del restaurant L'Hortell.


Una inversió de 20 milions d’euros. És la quantitat que el Pla director d’Ordino-Arcalís preveu que s’ha d’injectar a l'estació d'esquí per reflotar-la i assegurar-ne la seva viabilitat. El cònsol major del Comú d’Ordino, Josep Àngel Mortés, president del Consell d’Administració de Secnoa (la societat explotadora d’Arcalís), va presentar aquesta setmana els detalls del pla. Amb tot, no va especificar d’on han de sortir aquests 20 milions d’euros.
 
Segons ha publicat el Periòdic d'Andorra, el projecte també inclou la construcció de quatre nous ginys mecànics, un dels quals aniria fins a la zona de la Coma, a 2.220 metres d’altitud. El pla també recomana la remodelació total de l’edifici del restaurant l’Hortell, situat a 1.960 metres d’altitud.
Des del Comú d’Ordino es va fer un pacte per no revelar cap dels detalls que conté el pla director, ja que la setmana que ve, concretament el dimarts 28, es presentarà al poble d’Ordino en un acte públic previst per a les nou del vespre. 
 
El pla presentat ahir podria patir modificacions ja que l’oposició (Liberals d’Andorra+Independents) hi ha presentat alguna esmena.  Actualment Arcalís és una estació deficitària que necessita reactivar-se i el Comú d’Ordino creu que amb 20 milions d’euros ho farà.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny