Notícia

L'associació de monitors d'Andorra mostra el desacord per la presència de professors forans

La contractació de monitors forans, procedents de Catalunya, s'ha fet per l'augment de feina que s'ha detectat aquesta setmana.


L'associació de monitors d'esquí d'Andorra denuncia a la televisió andorrana intrusisme professional de professors d'esquí. En declaracions a la televisió del país, un dels responsables de l'associació,  denuncia la situació a les estacions andorranes ja que aquesta setmana han detectat la presència de 30 professors vinguts de Catalunya que estarien exercint en estacions del país.

La contractació de monitors forans, procedents de Catalunya, s'ha fet per l'augment de feina que s'ha detectat aquesta setmana. L'entitat ha demanat informació sobre el tema a Treball, Immigració i Intrusisme d'Andorra per esbrinar en quines condicions han estat contractats.

També han traslladat el neguit al Ministeri d'Educació, del qual depenen, i informació sobre si les contractacions s'han fet d´acord amb la llei que regula l'exercici de la professió i la legislació en matèria laboral. Segons l'associació, l'arribada de monitors forans va en detriment dels nacionals, ja que perden hores de feina remunerada.

L'associació va més enllà, assegurant que les mateixes estacions promouen l'intrusisme, ja que en moments de màxima afluència destinen personal que habitualment realitza altres tasques i que no tenen titulació de monitor d'esquí per fer classes. Aquesta circumstància els preocupa especialment, ja que consideren que el client no estaria rebent la qualitat formativa per la qual paga.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny