Notícia

La Copa del Món de snowboard cross FIS La Molina 2017 serà present a les televisions de l’estat i a tot el món

Esport3, Teledeporte i Eurosport2 retransmetran en directe la Copa del Món de snowboard cross (SBX) FIS que es disputarà del 4 i 5 de març

La Molina
La Copa del Món de snowboard cross FIS La Molina 2017 serà present a les televisions de l’estat i a tot el món Autor/a: La Molina
La Molina protagonitza cada any competicions internacionals d’esports d’hivern de rellevància i ja fa anys que va entrar a formar part del calendari mundial. L’estació del Grup FGC tornarà a ser la seu de la Copa del Món SBX FIS i la prova serà retransmesa en directe per tot el món amb un potencial d’audiència milionari. A l’estat espanyol l’emetran en directe la televisió pública de Catalunya (Esport3 – TV3), la televisió pública d’Espanya (Teledeporte - TVE) i la televisió de pagament Eurosport2.
 
Cada vegada es tenen més presents els esports d’hivern arreu del territori i la cobertura en televisions ha anat en augment. En l’snowboard hi ha un important historial en les estacions de la Asociación Turística de Estaciones de Esquí y Montaña de España (ATUDEM) en el que s’acumulen 9 edicions de la Copa del Món (Sierra Nevada 2005 y 2008, La Molina des de 2008 i Baqueira Beret el 2016) a més d’uns Campionats del Món FIS a La Molina 2011 i properament, els Campionats del Món de Snowboard i Freestyle FIS a Sierra Nevada 2017.
 
La prova final del circuit de Copa del Món SBX FIS, disputada a La Molina la temporada 2014-2015 va recollir una audiència de 3,83%, 372.427 espectadors i va registrar un nombre estimat de llars, espectadors i subscriptors de més de 1.500 milions de telespectadors a tot el món. Tenint en compte el directe, en diferits, destacats i notícies, va tenir una visualització de 70 hores segons l’informe presentat per la FIS a final de temporada.
 
La Molina i Temps de neu de TV3 et conviden a gaudir d’aquesta espectacular modalitat

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, SA (CCMA) organitza un concurs que premiarà seguidors del programa de televisió “Temps de neu” que participin en el programa. Entre tots els encertants de la pregunta, sortegen 25 forfets dobles per gaudir de l’espectacle de SBX el diumenge 5 de març, a La Molina, La participació està oberta fins el 2 de març.
 
Per a accedir al concurs: bit.ly/TDN-concurs
 
Eurosport augmenta la cobertura dels esports d’hivern a Espanya
El 2015, Eurosport va firmar un acord de llarga durada amb Infront Sports & Media, qui actualment posseeix els drets del circuit mundial, per assegurar una major cobertura, en col·laboració amb la Federación Española Deportes de Invierno (RFEDI), qui també ha jugat un paper important en la difusió d’aquests esports.
 
La cadena privada presentava un programa amb més de 2.000 hores d’emissió, incloent 800 directes de les Copes del Món d’esquí alpí, snowboard, esquí de fons i biatló, a més d’altres esdeveniments de nivell mundial.
 
Teledeporte de TVE i RFEDI donen a conèixer l’equip espanyol

TVE, a través de Teledeporte i gràcies a l’acord amb RFEDI, retransmet totes les Copes del Món de snowboard cross i freestyle. Aquest conveni permet difondre els esports d’hivern i donar a conèixer al públic general esportistes com el rider basc Lucas Eguibar, que actualment ocupa la 10a posició al circuit de Copa del Món i que té moltes possibilitats de pujar al podi en la prova de La Molina, o la snowboarder catalana Queralt Castellet, tots dos amb una amplia col·lecció de podis i victòries a nivell mundial.
 
TVE també amplia la visibilitat d’aquests esports per mitjà del programa Mujer y Deporte, que treballa pel repte d’igualtat de les dones en el món de l’esport.
 
Una prova accessible a tots els públics

Tant les rondes classificatòries del dissabte 4 de març, com la gran final que es disputarà el diumenge dia 5, es realitzaran a peu de pistes al costat de la cafeteria i aparcament d'Alabaus. Aquesta zona és accessible a peu per al públic que vulgui apropar-se i passar-ho bé amb els millors snowboarders del món.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny