Notícia

Molt bona acollida a la primera Polärtic Snowrunning a la Vall de Núria

L'esdeveniment era organitzat per Besttrail i va comptabilitzar 150 participants

Besttrail,Polärtic,Snowrunning,Vall de Nuria
La Vall de Núria va acollir la primera Polärtic Snowrunning Autor/a: Besttrail
Aquest passat dissabte 25 de febrer es va disputar la Polärtic, un esdeveniment organitzat per Besttrail, el qual oferia a les més de 150 persones participants, l’oportunitat de gaudir de la Vall de Núria com mai ho havien fet: corrent sobre neu mentre es ponia el sol i sortia la lluna.
La cursa comptava amb tres modalitats de circuit a escollir: 12 km, 6 km i canicròs de 6 km.

Començant pel recorregut més llarg, de 12 km, el primer en creuar la línia de meta va ser Diego Arroyo amb un temps total de 01:04:29, seguit de  ben a prop per Adrià Duarri a tant sols 3 segons del primer classificat, avançat a l’últim moment en l’esprint final. La dona en obtenir la millor posició fou Anna Carné amb un temps de 01:23:29. Val a dir que la classificació va estar molt ajustada entre tots els participants.

En quant a la modalitat de 6 km, mencionar el primer classificat en categoria sènior i campió absolut, Miquel Genís, que va completar el circuit en 00:48:47. Les primeres fèmines en arribar varen ser Anna Claret (01:06:51), Judith Verdaguer (01:09:35) i Sònia Torrents (01:11:03).
Finalment, una nova modalitat encara no provada per Besttrail, el Canicròs, va sorprendre amb la victòria de Nil Lloret i Núria Martínez com a guanyadors absoluts amb els seus gossos.

Una vegada acabada aquesta primera edició, Besttrail es proposa mirar cap endavant per fer repetir l’èxit d’aquesta cursa i millorar-la per assolir una cursa snowrunning més completa i de referència.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


70%


11%


11%


7%

27 vots