Notícia

Vallnord va rebre 90.000 visitants la setmana del Carnsetoltes

Vallnord,carnestoltes,carnaval
Vallnord va rebre 90.000 visitants la setmana del Carnsetoltes Autor/a: Vallnord
Les estacions de Vallnord han registrat, durant la setmana de Carnestoltes, més de 90.000 visitants. La jornada en què major afluència es va registrar va ser el dissabte de carnaval: més de 12.000 persones van gaudir de les activitats i les disfresses que  el dia 25 de febrer van acolorir les pistes de Vallnord. El balanç d’aquesta setmana de Carnestoltes és molt positiu perquè supera les xifres de la temporada passada però sobretot per les excepcionals condicions de neu i de bon temps amb què s’ha trobat l’usuari.


Un total de 90.000 persones han visitat, entre el dilluns dia 20 i el dilluns 27 de febrer, les dues estacions de Vallnord. Tant els dominis esquiables de la Massana com els d’Ordino han estat oberts al 100% durant aquest període que, a més, s’ha vist acompanyat de bon temps a banda i banda de les Valls del Nord.
 
En el transcurs d’aquesta setmana festiva, Vallnord – Pal Arinsal ha aplegat més de 65.000 persones. Els sectors de la Massana han acompanyat la qualitat de la neu i el bon temps amb la ja tradicional rua de disfresses, activitats com els vols captius amb globus aerostàtic o la segona edició de la Saturday White Fever, que va aplegar desenes de persones a la calçotada celebrada el passat dissabte a la terrassa del Xiringuito, a peu de les pistes de Pal. Les nombroses propostes per a famílies, amics, esquiadors i, en definitiva, per a tots els visitants, juntament amb una meteorologia favorable, van fer que la del dia 25 fos la jornada amb més afluència: l’estació massanenca va rebre prop de 8.000 persones.
 
L’estació de Vallnord – Ordino Arcalís ha superat, una vegada més aquesta temporada, les xifres del darrer hivern.  En el transcurs d’aquesta setmana de l’any en què l’equip d’Arcalís va traslladar-se esporàdicament a l’edat mitjana tot transformant també les instal·lacions amb una realista decoració, l’estació va acollir més de 25.000 visitants que, dia rere dia, van gaudir de la totalitat del sector obert, comprenent el la zona de Creussans i el Natural Park, un més dels espais pensats per al freeride i el freestyle. El dissabte 25 de febrer va ser el dia punter, amb el pas pel domini de més de 3.200 usuaris.
 
Més turista francès, anglès i portuguès

Aquest Carnaval els mercats en què s’ha apreciat una evolució més positiva en comparació amb les darreres temporades han estat, sobretot, els de proximitat. Enguany han visitat les estacions de Vallnord més esquiadors provinents de França, seguint la línia que ja es va iniciar a principis de temporada. A més del turista anglès, que ha crescut a nivell nacional, també s’ha detectat un augment dels visitants arribats des de Portugal, que comencen a recuperar la tradició d’esquiar a Pal Arinsal i Ordino Arcalís.
 
L’afluència es manté amb l’inici del mes de març

La previsió, a nivell d’ocupació, és que els dies vinents se segueixi en la tònica que ha marcat aquest mes de febrer: l’afluència d’esquiadors registrada encara es mantindrà i es podria veure afavorida per les nevades anunciades per a la setmana vigent. Així doncs, la situació es podria veure afavorida per l’augment d’uns gruixos de neu que, ara com ara, es mouen entre els 130 centímetres i els dos metres tant a Vallnord – Pal Arinsal com a Vallnord – Ordino Arcalís.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny