Notícia

Port del Comte continua amb tot obert, Estivella inclosa

L'estació del Solsonès viu la millor tempoarada dels darrers anys, amb tot obert des de desembre


Port del Comte està vivint una de les millors temporades dels darrers anys. L'estació de la Coma i la Pedra va obrir al 100% el primer cap de setmana de desembre i encara avui, primer de març, continua amb l'estació al 100%, incloses les pistes i remuntadors de l'Estivella. No és massa habitual que aquesta estació pugui mantenir al llarg de la temporada tot el domini obert, però el fet que el gruix de les nevades d'aquesta temporada siguin de llevant han propiciat aquesta excepcionalitat.


Excele·lents perspectives per al cap de setmana a Port del Comte. L'estació de La Pedra i la Coma torna a penjar el cartell de "neu pols i tot obert" per aquest cap de setmana. Segons el comunicat enviat per l'estació els gruixos de neu van dels 90 cm. a la cota 1.700 fins als 180 cm. a la cota alta. Tots els remuntadors són oberts, 17 de 17, i totes les pistes, 37 de 37, que sumen 50 km., per tant el 100%. Això vol dir tots els sectors oberts de l'Hostal, Sucre i Bòfia fins a Estivella, sent aquest darrer sector un dels més valorats pels clients habituals de l'estació de nivell mig, alt i expert.

Una temporada marcada per les llevantades

La temporada 2016-17 possiblement sigui recordada pels esquiadors per les bones condicions de neu i bon temps que, en general, s'han vist de desembre fins a febrer a tot el Pirineu, especialment al central i oriental i el vessant sud. Les llevantades han estat inusualment presents mentre que les fronts de nord o de l'Atlàntic han estat gairebé absents. Estacions com Port del Comte s'han beneficiat per nevades periòdiques i generoses, en general amb precipitacions de neu que han coincidit en els dies laborables, permetent que els caps de setmana (excepte tres en el que portem de temporada), les bones condicions a pistes amb sol i vent en calma ajudessin a l'alta afluència d'esquiadors a les estacions d'esquí.

Una de les conseqüències d'aquesta bonança i alfluència és el que ha permés fer un nou vídeo de promoció de l'estació, enregistrat aquest mes de gener i febrer i que podeu veure en aquest enllaç. No us el perdeu, bones imatges i excel·lent banda sonora.

,

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions
giny

Edició en paper


giny

giny
giny
giny