Notícia

Per les terrasses de Baqueira Beret

Desglossem una a una les 7 terrasses de Baqueira, cadascuna amb el seu ambient i especialitat

Blanhiblar,Baqueira,beret
Desglossem una a una les 7 terrasses de Baqueira, cadascuna amb el seu ambient i especialitat. A la imatge, la terrassa del Blanhiblar Autor/a: Baqueira
Arriba el mes de març i a Baqueira Beret les terrasses ofereixen la seva millor versió: pistes amb bona neu combinada amb els primers raigs solars que recorden a l'encara llunyana primavera.


L'estació de la Val d'Aran i Valls d'Àneu compta amb 20 punts de restauració molts dels quals tenen assolellades terrasses. Hi ha algunes terrasses que anem a destacar pel seu encant i unes altres per ser unes desconegudes a provar.

1• La terrassa de Blanhiblar

La terrassa per excel·lència que millor vista ofereix de Baqueira (no des de Baqueira) és la situada al cim del Blanhiblar que dóna nom al seu Barralh. Tot al Pla de Beret davant els ulls dels esquiadors i una visió privilegiada de la Cara Nord i les pistes centrals de Baqueira. Un bon moment per a una taula de pernil amb pa torrat i una copa de vi o cava.

2• La terrassa del Pàrrec d'Argulls
 
Un altre enclavament a destacar, però antagònic al de Blanhiblar, és el del Pàrrec d'Argulls. Situat en una vaguada la vista que permet és exclusivament a les muntanyes colindants, però precisament per això és un lloc recollit que permet estar tranquil si el dia és ventós i prendre tranquil·lament un entrepà i un refresc.

3• La terrassa peu de pistes Borda Lobato
 
La diferència aquest any la marca la Borda Lobato, situada a peu de pistes a l'àrea colindant al Hotel Montarto. La seva renovada terrassa d'aires rústics i amb molta fusta és la més primaveral de totes i compta amb un ampli espai on seure a degustar un combinat.

4• Baqueira Bar, la terrassa amb DJ

També en 1.500, però al costat de l'arribada de la pista Volta a Casa, hi ha el Baqueira Bar on prendre un aperitiu amb la música de DJ s'ha convertit en un clàssic.

5 • 5J Baqueira Grill

A  Baqueira 1.800 la terrassa del 5J Baqueira Grill és una de les més especials. A més, aquest hivern compta amb un trineu fix en el qual prendre alguna cosa amb vistes al Montarto, Sendrosa, Ratera i altres pics emblemàtics del vessant sud de la Val d'Aran. Una carta d'embotits de primeríssima qualitat i les carns amb denominació d'origen faran les delícies en una terrassa en la qual cal reservar amb antelació.
 
6 • Pàrrec 2.200

Finalment, destacar dues terrasses molt diferents. Una poc freqüentada però que tenen la seva gràcia. És la del Pàrrec 2.200 a Baqueira al costat del exitos Audi Ski Kronos i l'edifici s'assembla a una nau espacial dissenyada als anys 70. Protegida del vent ofereix una gran vista cap a la vall de Ruda i unes saboroses hamburgueses.

7 • Bar Er Audeth

A l'altre extrem de l'estació, el que podria ser el bar més freqüentat de Baqueira Beret és l'Audi Quattro Bar. Situat a la terrassa del Bar Er Audeth a la cota 1.850 és un racó per aixoplugar dels elements al mateix temps que el seu vidriera permet gaudir de l'amplitud del Pla de Beret.
 
Informació i reserves: 973.639.001
 
AGENDA
 
Moët Winter Lounge sessió DJ Bling Bling

Sessió Bling Bling a càrrec dels DJ Luca Feller i Martí Puig
Dissabte 4/3 a partir 13 h
 
Top CAEI FIS-Campionats d'Espanya O21 / 18 esquí alpí
Dissabte 4 i diumenge 5/3. Modalitats de GS i SL
Més informació: www.caei.es
 
Campionats d'Espanya de Trineus amb Gossos a Beret
Dissabte 4 i diumenge 5/3. Modalitats de Sprint i Mitja distància.
Organitzat per http://clubgosartic.cat/
 
 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny