Notícia

El Grup FGC renova el conveni amb la RFEDI i la promoció de l’esquí

Ambdues entitats mostren de nou el seu compromís de col·laborar activament per promocionar i difondre l’esquí.

L'estació de La Molina rep cada quinze dies esportistes provinents dels tres centres de tecnificació estatals situats a Andalusia, Aragó i Catalunya
L'estació de La Molina rep cada quinze dies esportistes provinents dels tres centres de tecnificació estatals situats a Andalusia, Aragó i Catalunya Autor/a: Arxiu Diari de la Neu
Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i la Real Federación Española de Deportes de Invierno (RFEDI) han renovat el conveni per promocionar i difondre l’esquí de competició i fomentar el creixement de futurs usuaris dels esports de neu.
 
Entre els principals acords a què han arribat, FGC facilitarà als esportistes federats l’accés a les seves instal·lacions per a la realització d’entrenaments, a més de donar suport en el desenvolupament de les competicions. Actualment l’estació de La Molina rep cada quinze dies esportistes provinents dels tres centres de tecnificació estatals situats a Andalusia, Aragó i Catalunya. D’una banda, la presència d’atletes de renom situa i promociona les estacions del Grup FGC dins dels circuits de competició estatal i mundial. D’altra banda, que els esportistes puguin disposar de centres habilitats per als entrenaments a nivell estatal els suposa un gran avantatge, ja que els evita d’haver de viatjar a altres centres de l’estranger.
 
Amb aquest conveni, la RFEDI es compromet a col·laborar activament amb FGC en l’organització d’esdeveniments esportius d’hivern, aportant els recursos i coneixements propis. L’acord reforça la idea que les competicions són una perfecta oportunitat per a l’entorn per endegar nous projectes que permetin un millor desenvolupament del territori. També expressa el seu compromís a intercedir com a actor federatiu en organismes, entitats o empreses que, relacionats en l’àmbit dels esports d’hivern, puguin ajudar en la promoció i el foment de la pràctica de l’esquí. L’entitat també es compromet a difondre les activitats i notícies generades per les estacions d’esquí del Grup FGC.
 
Entre els esportistes federats contemplats al conveni destaca la presència de Juan del Campo, Lucas Eguibar i Laro Herrer membres de l’equip nacional de Snowboard i que participaran a la Copa del Món de Snowboard SBX que es disputarà el proper cap de setmana del 5 de març a l’estació de La Molina.
 
 
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial