Notícia

S'acaba la primavera avançada i torna l'hivern i les nevades

Esquiadors: gaudiu d'aquests dies de sol i neu, perquè alguns models apunten a neu fins al 7 de març

previsio,skipass
S'acaba la primavera avançada i torna l'hivern i les nevades. El model d'Skipass apunta a una previsió de neu que s'allargaria fins al dimarts 7 de març Autor/a: Captura de pantalla Skipass
Doncs sí, s'acaba la primavera avançada que estem vivint i a partir de divendres torna l'hivern. Tots els models meteorològics hi coincideixen i les nevades seran entre un mínim de 10 cm. i un màxim de 25 o 40 cm, segons quins models es facin servir.

Els models dels meteoròlegs de TV3 anuncien nevades febles per divendres i dissabte, i el model de Meteo Pirineus Catalans apunta a tres nevades consecutives. En concret, segons aquesta web de referència, anuncien un front per divendres a la tarda i nit (amb cota de neu uns 1.200 m), un segon front per dissabte a la tarda (cota de neu a 900 m.) i un tercer front per diumenge que afectaraà especialment al vessant nord del Pirineu. Segons aquest model els gruixos acumulats aniran dels 10 als 40 cm.

El model de Meteo Pirineus Catalans coincideix amb el dels companys francesos d'Skipass, que també apunten a diversos episodis de neu, però en aquest cas amb una previsió de neu que s'allargaria fins al dimarts 7 de març. Per contra apunten a gruixos més moderats, d'entre 10 i 25 cm en el millor dels casos al Pirineu central.

Així doncs esquiadors, gaudiu d'aquests dies de sol i neu, perquè torna l'hivern. Podeu veure la progressió de les nevades fent còrrer el vostre ratolí en aquesta previsió de neu que ens faciliten els companys d'Skipass.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions

giny

Edició en paper


giny

giny