Notícia

TR8, seràs benvingut i desitjat

Avui s'ha presentat a Masella i La Molina el productor de neu de TechnoAlpin més eficient i sostenible

TechnoAlpin,TR8,
TechnoAlpin TR8, el productor de neu de baixa pressió més silenciós i més productiu i que, a més, redueix el consum energètic i el manteniment Autor/a: Lugaresdenieve.com
Aquest matí s'ha presentat a Masella i La Molina el TR8, el canó de baixa pressió de TechnoAlpin més eficient en producció i a la vegada més sostenible del mercat. La presentació d'aquest canó s'ha fet enmarcada en una jornada tècnica organitzada conjuntament per Masella i la Molina i la marca de sistemes de producció de neu líder al món. L'acte l'han presentat i conduït Xavier Nolla(director Masella), Toni Sanmartí(Director de La Molina) i Ramón Moliné (President del Consell Comarcal de la Cerdanya i alcalde d'Alp).

A la presentació s'ha donat a conèixer el TR8 i altres novetats del fabricant de Bolzano (Tirol del sud, Itàlia) per a la propera temporada. Els sistemes de producció de neu d'aquesta marca milloren la producció i optimitzen el consum energètic i el manteniment, a més de ser més silenciosos i més respectuosos amb el medi ambient. La marca italiana es compromet d'aquesta manera en la lluita i adaptabilitat amb la realitat del canvi climàtic. Laurent Travers, president TechnoAlpin França, ha anat desglossant els detalls tècnics, centrant-se en bona part en el nou canó TR8, i ho ha fet davant més de 100 persones que representaven un total de 30 estacions d'esquí. L'explicació tècnica s'ha fet a la sala superior del restaurant del Pla de Masella, en la qual també hi han intervingut Mauro Peresson (Representant TechnoAlpin Espanya).

Esquiada conjunta per La Molina i Masella

Un cop enllestida la presentació tècnica, que s'ha allargat més de dues hores, els 130 assistents han visitat, esquiant, les pistes i instal·lacions de neu produïda de La Molina i Masella, ambdues equipades amb tecnologia de punta de la marca TechnoAlpin. Cal recordar, d'una banda, que ambdues sumen més de 1.000 unitats de producció que garanteixen 100 km de pistes amb innivació via canons, i de l'altra, recordar que La Molina va ser la primera estació en proveïr-se a l'Estat espanyol d'una xarxa de neu produïda a l'any 1985 i que Masella és, gràcies a la potent xarxa d'innivació, la primera estació en obrir i la darrera en tancar temporada al Pirineu.

L'acte ha finalitzat amb una pica-pica al restaurant El Bosc de La Molina, ons els assistents han pogut veure el nou canó TR8 i consultar-ne amb els represetants de la marca diferents dubtes i qüestions.

Altres articles relacionats

Xavier Perpinyà, Responsabe producció de neu a La Molina
David Sirvent, Responsabe producció de neu a Masella
Jonatan Lopez, Responsabe producció de neu a Baqueira

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny