Notícia

Clàudia Galicia, campiona del món d'esquí de muntanya en Sprint

Clàudia Galicia ha aconseguit el millor resultat de la seva carrera esportiva en els Campionats del Món que s'estan disputant a Itàlia

Clàudia Galicia
Clàudia Galicia, campiona del món d'esquí de muntanya en Sprint Autor/a: ISMF
L'atleta de RSM Spain Clàudia Galícia no oblidarà mai el 28 de febrer. No ho farà perquè en aquesta data ha vist complert un dels seus màxims somnis en convertir-se per primera vegada en la seva carrera en Campiona del Món. L'atleta de RSM Spain ha conquerit la medalla d'or en la modalitat de Sprint en el Campionat del Món d'esquí de muntanya que s'està celebrant a Itàlia.
 
“Estic molt contenta, era l'objectiu més important de la temporada i ho he aconseguit així que estic molt feliç perquè a més és la primera vegada que em proclamo campiona del món”
, explicava una exultant Clàudia Galícia que s'ha imposat en un més que ajustat Sprint a la sueca Emelie Forsberg, segona, i la suïssa Marianne Fatton, tercera classificada.
 
L'atleta de RSM Spain està protagonitzant la millor actuació de la seva carrera professional en aquests Campionats del Món, ja que a la medalla d'or que ha aconseguit avui en la modalitat de Sprint cal sumar la medalla de plata que va aconseguir diumenge passat en la modalitat d'equips formant parella amb Mireia Miró. Galícia té opció de seguir fent història a Itàlia ja que demà prendrà part en la prova Vertical i dijous en els Relleus.
EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial