Notícia

Carles Puigdemont es reuneix amb els representants de les estacions d'esquí alpí i nòrdic

El Govern crearà una Taula Estratègica de l'Esquí per fer les reunions de forma periòdica

Carles Puigdemont
Carles Puigdemont es reuneix a la Vall de Boí amb els representants de les estacions d'esquí Autor/a: Tot-Nòrdic
Els representants de les estacions d’esquí catalanes es van reunir dissabte a Boí Taüll amb el President de la Generalitat, Carles Puigdemont, en el marc de la trobada anual que el màxim mandatari català manté amb els responsables dels complexos hivernals. A la trobada es va valorar la possible creació de la Taula Estratègica de l'Esquí, la situació actual de les infraestructures viàries d’accés als centres hivernals, la tramitació de permisos, l'adaptació al canvi climàtic que han de fer les estacions d'alpí i nòrdic i la promoció global de tot el sector.


El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha participat aquest dissabte a la reunió que es fa cada any amb els representants de les estacions d'esquí, integrats dins l’Associació Catalana d’Estacions d’Esquí i Activitats de Muntanya, l’ACEM, i l'Associació d'estacions d'esquí nòrdic, Tot-Nòrdic.

La trobada que ha mantingut el president amb els màxims representants de l’ACEM, encapçalats pel seu president, Aureli Bisbe, ha servit per conèixer l’estat del sector i també per posar en relleu la importància de les activitats que es fan a les comarques de muntanya, segons informa l'Agència Catalana de Notícies.

Tot Nòrdic, l'Associació que agrupa les estacions d'esquí nòrdic també ha participat a la trobada, i el seu president Albert Batalla ha destacat el bon moment que viu el sector gràcies als més de 55.000 usuaris que han passat per les estacions de nòrdic. Tot i això han demanat al president que la Generalitat continuï apostant pel sector i que es concreti el suport a les inversions en neu produïda que hauran de fer els centres d'esquí nòrdic.

A la sessió de treball també hi han participat els consellers de Territori i Sostenibilitat i d’Empresa i Coneixement, Josep Rull i Jordi Baiget, respectivament; la delegada del Govern de la Generalitat a l’Alt Pirineu i l’Aran, Maria Rosa Amoròs; el secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Ricard Font, i el director de Polítiques de Muntanya, Albert Alins. 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny