Notícia

Boí Taüll, última parada del circuit ElDorado júnior freeride

L'estació de l'Alta Ribagorça acull el circuit freeride junior els dies 11 i 12 de març

ElDorado júnior freeride
Boí Taüll, última parada del circuit ElDorado júnior freeride Autor/a: Jordi Saragossa
El primer circuit júnior freeride dels Pirineus arriba a la seva fi després de superar amb èxit les parades a Baqueira Beret 28-29 gener, Vallnord 11-12 febrer i Cerler 18-19 febrer. Amb una participació de 205 riders i 12 països representats encarem la recta final per celebrar l'última de les quatre competicions programades a l'estació Lleidatana els dies 11 i 12 de març. D'aquesta final sortiran els guanyadors de la competició i els vencedors del primer circuit ElDorado júnior freeride Tour 2017 que s'ha celebrat als Pirineus.


Boí Taüll Resort acollirà la competició en la categoria de 2 * estrelles del circuit mundial (FJT2 *) Júnior freeride Tour 2017. El circuit ElDorado júnior freeride Tour 2017 ha organitzat les competicions en les categories que ofereix el circuit mundial i que van des de 1 a 3 estrelles segons les possibilitats de les muntanyes. Baqueira Beret va ser 2 * estrelles, Cerler 1 * estrella i Vallnord 3 * estrelles.

Tots els riders participants en el circuit han rebut una formació adequada per saber com actuar en cas d'allaus, manejar el bon ús de la pala, ARVA i sonda. Repassem les últimes novetats en esquís, snowboards, botes, fixacions i vam realitzar un taller de reparació per mantenir en les millors condicions el material utilitzant les ceres Flok. Ensenyem com gestionar la motxilla ABS, les pells de foca o els grampons, a més de fer una bona lectura i interpretar els mapes meteorològics. Parlem sobre la nutrició i hidratació esportiva. I per sobre de tot, tenir el major respecte a l'alta muntanya.

ElDorado júnior freeride Tour 2017 és l'escola per als futurs riders que vulguin participar en el circuit amateur o professional com les FWQ o el FWT.

Classificació

Els actuals líders del circuit en categoria esquí femenina són; Ruth Fruits (16) (Vall de Benasc) i local de Cerler, a esquí masculí; Abel Moga (16) (Val d'Aran) local de Baqueira Beret, surf de neu femenina; Alba Terés (17) (Vall de Benasc) local de Cerler i Oriol Filella (14) en categoria surf de neu masculí (Barcelonès) i local de Baqueira Beret.

La gran final

Boí Taüll i l'organització estan preparant una gran final per acomiadar amb els millors honors aquest primer circuit. No podem desvetllar molta informació però es va a prioritzar el freeride amb classes teòriques i una sessió de vídeo-fotografia amb els principals protagonistes: The Riders. La posta de sol donarà inici a la festa Freeride Summit. La nit serà màgica: Els Riders donaran llum a la nit amb llums reflectants. El foc serà també protagonista.

ElDorado júnior freeride Tour 2017 és un esdeveniment del circuit mundial FREERIDE WORLD TOUR (FWT) per a la formació dels joves d'entre 14 a 18 anys. Es basa en la formació i educació per a la pràctica del freeride tant en la modalitat d'esquí com de l'snowboard.

ElDorado freeride va ​​néixer el 1998 a la Vall de Núria, passant per Espot Esquí, Tavascan i Boí Taüll, el 2006 es va assentar a l'estació andorrana de Vallnord Arcalís. Al 2009 Va adquirir el reglament del Freeride World Tour (FWT) i en el 2009 va entrar a ser una competició del Freeride World Qualifier (FWQ), arribant a ser catalogada amb quatre estrelles (el nivell més alt de competició dins el FWQ), Eldorado Freeride va ​​deixar pas al FWT l'any 2015, que fins al 2019 seguirà celebrant-se en Vallnord Arcalís.

Calendari ElDorado júnior freeride Tour 2017

1. ELDORADO FREERIDE JUNIOR Baqueira FJT2 * 2017 Data: 28 i 29 de gener. Localitat: Baqueira Beret
2. ELDORADO FREERIDE JUNIOR Vallnord FJT3 * 2017 Data: 11 i 12 de febrer. Localitat: Vallnord Ordino - Arcalís (I)
3. ELDORADO FREERIDE JUNIOR Cerler FJT1 * 2017 Data: 18 i 19 de Febrièr. Localitat: Aramón Cerler
4. ELDORADO FREERIDE JUNIOR Final Boí Taüll FJT2 * 2017 Data: 11 i 12 de març. Localitat: Boí Taüll

Per a més informació consultar www.eldoradofreeride.com o a les nostres xarxes socials:
Facebook: https://www.facebook.com/eldoradofreride
Twitter: https://twitter.com/eldoradofreride
Instagram: https://www.instagram.com/eldoradofreeride/

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny