Notícia

Dissabte 11 a Puigbalador, una bona oportunitat per iniciar-se al freeride

Ski Powder Lovers‎ organitza una jornada d'iniciació al sector forapistes de Les Combes

Puigbalador,puyvalador,les combes
Dissabte 11 a Puigbalador, una bona oportunitat per iniciar-se al forapistes. L'activitat es farà al sector de Les Combes. Autor/a: Ski Powder Lovers
Si us voleu iniciar en el forapistes de forma controlada, segura i de mans d'uns especialistes, aquest proper cap de setmana pot ser la vostra oportunitat. Ski Powder Lovers‎ organitza una jornada d'iniciació en aquesta estació d'esquí coneguda pels seus forapistes assequibles en nivell i accés. Us en donem més detalls.


Ski Powder Lovers‎ organitza aquest esdeveniment el dissabte 11 de març a la zona de neus no trepitjades de Les Combes, dins el domini esquiable de Puigbalador (www.puyvalador.fr). Aquesta zona és un autèntica olla de pales situada al límit de l'estació i amb la particularitat d'oferir un retorn molt clar i fàcil cap a les pistes d'esquí, a més de ser una zona controlada.

Així doncs es tracta d'un entorn ideal per a aprendre a lliscar sobre aquest tipus de neus i que ofereix pendents variades que van des dels 25° als 40°, per tant, un terreny apte per a tots els nivells.

En aquesta trobada, els organitzadors compten amb l'acompanyament de Joaquín Vena, rider professional que a més d'haver estat l'encarregat de l'escola de freeride de Grandvalira, ha participat en esdeveniments com el Freeride World Tour (2n al Grand Ride 2014 FWQ 3* i 15è al FWT de Vallnord del 2015).

Amb ell, a més de visitar les diferents zones, els assistents al camp aprendran sobre com triar línies, interpretar i llegir el terreny, la neu i, molt important, fer un repàs al material obligatori i la seva utilització en cas de sortir fora pista (Arva, pala i sonda).

El preu de l'activitat és de 85 euros per participant en els que s'hi inclouen l'accés al camp amb Joaquín Vena, el forfet i el dinar. En aquest esdeveniment també hi haurà fotògraf per fer un resum de la jornada en imatges i es comptarà amb la col.laboració de wind x-trem i les ceres ecològiques Nzero, per testar els seus productes.

Requisits tècnics i assegurances

Si esteu interessats en assistir-hi heu de saber que el requisit tècnic sobre esquís o taula de surf  és tenir un nivell de gir controlat conduit per pista vermella i una mínima experiència en neus no trepitgades. A més d'aquest nivell tècnic, els participants hauran de disposar en el moment de participar al camp d'una assegurança personal amb cobertura d'esquí en pistes i fora d'elles (tipus targeneu, multi-risc) i disposar d'un equip de detecció de víctimes d'allaus (arva, pala i sonda). En cas de no disposar-ne, com a coordinadors orientem sobre com tramitar tant l'assegurança d'un dia com el lloguer d'aquest tipus de material.

Us podeu posar en contacte amb els organitzadors en aquests enllaços: skipowderlovers@gmail.com o https://www.facebook.com/skipowderlovers/

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny