Notícia

El Grandvalira Total Fight 2017 anuncia novetats

En surf de neu: nova categoria femenina, traçat diferent i tres dies de competició

El Grandvalita Total Fight 2017 anuncia novetats. Imatge d'arxiu d'anteriors edicions.
El Grandvalita Total Fight 2017 anuncia novetats. Imatge d'arxiu d'anteriors edicions. Autor/a: Diari de la neu
La temporada de competicions al Pirineu comença el compte enrere. Una de les esperades, la Grandvalira Total Fight, arriba a finals de març i primera setmana d'abril i ho farà amb novetats. De moment es confirma que del 24 al 26 de marçse celebrarà el Total Fight Snowboard, i del 30 de març a l'1 d'abril, el Total Fight Freeski. Us en donem més detalls.


El Grandvalira Total Fight segueix sent un referent mundial en esdeveniments de freestyle gràcies al seu posicionament dins el calendari World Snowboard Tour i el AFP World Tour, sent màxima categoria Elit en surf de neu i categoria Gold en freeski; així com per les seves constants millores, aplaudides pels millors riders de Slopestyle del planeta. Aquest any complirà la seva tretzena edició i ens presenta moltes novetats.

En surf de neu, al costat de la competició masculina, Grandvalira dóna la benvinguda a la participació, per primera vegada, també de la femenina. Les millors fèmines del circuit mundial seran presents a l'estació Andorra a la recerca de la primera guanyadora de la història del Grandvalira Total Fight surf de neu; entre elles, hauria confirmat la seva presència Queralt Castellet.

L'equip tècnic del Grandvalira Total Fight també està dissenyant un nou circuit de slopestyle adaptat a les categories masculina i femenina, on destacarà per ser fluid i tècnic d'acord amb els construïts a nivell mundial i que permetrà als riders realitzar els seus millors trucs.

En la passada edició, el snowboarder canadenc Max Parrot es va endur la victòria després de realitzar una espectacular ronda composta per un switch frontboard - switch tail 270 - C270 / 450 - cab 12 indy double cork - back triple cork mute - back marrada 540 melon.

En freeski, el jove suís Andri Ragettli va conquistar el Grandvalira Total Fight després de realitzar un nose butter 4, sw F6 cork, sw 2 marrada 4, sw left D12 mute, right D10 tail, left D10 safety.

Calendari

Del 24 al 26 de març, arriba el Grandvalira Total Fight surf de neu. I del 30 de març a l'1 d'abril el Grandvalira Total Fight freeski. Dos caps de setmana on els millors freestylers del món en slopestyle buscaran la victòria a l'estació andorrana.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


68%


11%


11%


11%

28 vots