Notícia

Aquest cap de setmana acaba la temporada d'esquí nocturn

La direcció de Masella fa un balanç positiu de les sessions d'esquí de nit


La temporada de neu a les estacions d'esquí ja ha iniciat el compte enrere, doncs queden poc més de 40 dies perquè moltes comencin a tancar instal·lacions i pistes. Un cas evident de que entrem al tram final és el de la modalitat d'esquí nocturn. Aquest dijous i dissabte seran els darrers dies en horari nocturn en què es podrà lliscar per Masella.


Aquest dijous i aquest dissabte són les darreres nits en què es podrà gaudir de l’esquí nocturn a Masella. Aquesta temporada l’estació tenia planificat finalitzar l’Esquí Nocturn el dissabte, dia 4 de març, no obstant això s’ha posposat el tancament una setmana gràcies a la bona afluència dels esquiadors. Així que aquest dissabte serà la darrera nit que es podrà esquiar de la temporada. Com cada any l’esquí nocturn acaba el mes de març, quan les hores de llum s’allarguen i l’arribada de la nit s’endarrereix. A més, durant el mes de març es canvia l’hora i el dia s’allarga encara més amb el canvi horari. Les dues darreres nits seran la d'aquest dijous, 9 de març de 2017, de 18,15 a 20,15 h i la de dissabte, 11 de març de 2017, de 18,30 a 21,30 h
 
Balanç positiu de l'esquí nocturn
 
A dues nits per finalitzar l’esquí nocturn la direcció de l'estació fa un balanç positiu de la present temporada. S’ha pogut esquiar de nit durant 4 mesos de l’hivern (desembre, gener, febrer i març), l'après-ski a peu de pistes, degustant la gastronomia de muntanya al Restaurant del Pla de Masella, s’ha consolidat amb èxit gràcies a la bona acceptació dels plats típics dels Alps (fondues i raclettes) i dels propis del Pirineu (trinxats i brases). Com a novetat aquesta temporada s'hi incorporava l'opció de La Cantina del Pla de Masella, patrocinada per Taittinger i Jaguar Donnay, que ha funcionat amb una excel·lent alfluència. L’oferta gastronòmica d’aquest nou espai i les festes durant les nits, organitzades pels Golfus i Jarana Events, han tingut molt èxit. La mostra d’això és que molt esquiador jove s'ha vist seduït a provar l’Esquí Nocturn i ha aprofitat per gaudir de l’ambient festiu de La Cantina del Pla de Masella.

12 hores de Head a Masella
 
Aprofitant que Masella disposa del domini esquiable nocturn més important dels Pirineus a l’estació es celebra la Head 12 hores de Masella. És la primera prova de resistència d’esquí alpí de 12 h de resistència, "non stop" que es celebra en el Pirineu. Consistirà en un descens continu per la pista Davallada i accés pel telecadira TGV. L'objectiu serà el de realitzar el major número de baixades amb el menor temps possible per part dels equips participants, els quals triaran l’estratègia d'aturades i relleus que considerin oportunes.
 
Els equips poden ser mixtes i estaran integrats per 1, 2 o 3 esquiadors. 
 
Infantils (Nascuts entre el 2004 i el 2003, ambdós inclosos)
Èlit (Nascuts entre els anys 2002 i el 1987, ambdós inclosos)
Màster (Nascuts a partir de l’any 1986)
 
Les inscripcions es poden realitzar a les oficines del sector del Pla de Masella-1600 m, a la mateixa estació, en horari d'obertura al públic o, directament a través del formulari a la web www.head12horasmasella.com 
 
Per a més informació de la cursa www.head12horasmasella.com


Entrevista

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: posar ordre a la muntanya


34%


7%


59%

58 vots