Notícia

Així és com es viu l’Airstream Experience d'Arcalís

La caravana ha estat ubicada a l’esplanada en què es troben les pistes d’El Bosc, les Congestes i La Font


Arcalís ha reinventat les nits al ras. Dormir, literalment, sota les estrelles, és possible amb l’Airstream Expirience que el domini esquiable i Schweppes han dut en exclusivitat a Andorra. Es tracta d’una caravana purament americana, una habitació emplaçada al bell mig de la neu, a 2.000 metres d’alçada, dotada de totes les comoditats per gaudir-ne en família o viure-la amb la parella. La millor experiència, tal com asseguren aquells qui ja l’han viscuda.


Dormir enmig de les pistes sota el cel amagat rere les estrelles, en una caravana forjada en alumini situada a 2.000 metres d’alçada, a les muntanyes d’Arcalís. És la novedosa proposta que, aquesta temporada d’hivern, ha tirat endavant l’estació ordinenca en conjunt amb Schweppes. Una estància esporàdica i única amb la que viure la muntanya, la naturalesa i la neu des d’abans que es pongui el sol i fins a l’alba.
 
La caravana, dotada de patins, ha estat ubicada a l’esplanada en què es troben les pistes d’El Bosc, les Congestes i La Font, paratge completament enblanquit amb les millors vistes a la neu que qualsevol pot imaginar. La situació borda la perfecció: la seva amplitud, malgrat trobar-se envoltada de pins, assegura la millor vista de les estrelles. La zona és, a més, punt de trobada de diferents pistes, permetent aprofitar el dia fins al darrer raig de llum. I, en marxar el sol, una de les opcions que ofereix l’emplaçament és la possibilitat de fer una excursió en raquetes o rando per gaudir d’una fondue o, per a qui sigui capaç, un quilo de carn de vedella andorrana al prestigiós restaurant de la Coma.
 
L’Airstream inclou tot el que el seu exquisit inquilí pugui necessitar. Des de l’esmorzar fins a una copa, per prendre a la llum de la lluna després del sopar. Un lot de la mà de Schweppes i de Buff, per acabar d’arrodonir l’estància. La cuina i la dutxa, perquè les quatre persones per a les que té capacitat la caravana se sentin com a casa, però a la casa que apareix als seus somnis. L’experiència està pensada per a una nit incomarable que tindrà lloc, literalment sota les estrelles. I, un cop a l’alba, esquís i botes i a gaudir de l’estació extraordinària.
 
PER A MÉS INFORMACIÓ SOBRE L’AIRSTREAM
http://www.vallnord.com/ordino-arcalis/airstream.html

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny