Notícia

Vall de Núria es prepara per a la Trobada d’iglús

Cap de setmana amb excursió nocturna amb raquetes sota la lluna plena, construcció d'iglús i concurs de ninots de neu

iglu,vall de nuria
Vall de Núria es prepara per a la Trobada d’iglús Autor/a: Vall de Núria
Vall de Núria es prepara per a un cap de setmana carregat d'activitats a la neu. Aquestes són les activitats programades per al proper dissabte i diumenge.
 
11 de març - Excursió nocturna amb raquetes sota la lluna plena

Amb l’objectiu d’admirar la lluna plena, Vall de Núria organitzarà el proper dissabte 11 de març una excursió nocturna amb raquetes, acompanyats de guies experimentats.
 
Els participants, que portaran frontals, descobriran l’entorn i la màgia de la vall de nit. Un cop acabada la sortida, es farà un sopar de comiat al restaurant de l'hotel, abans d’agafar el tren nocturn que condueix fins a Ribes de Freser.
 
11 i 12 de març - Trobada d’iglús

El segon cap de setmana de març, Vall de Núria organitzarà una activitat única en què els visitants construiran un iglú i, a la nit, podran dormir en el seu interior. Es tracta d’una divertida iniciativa dirigida als amants de la muntanya i la neu.
 
Tots els inscrits viuran una experiència molt divertida en què gaudiran, d’una forma diferent, de tot l'encant de Vall de Núria.
 
11 i 12 de març – Bateig amb raquetes de neu

El cap de setmana del 11 i 12 de març, Vall de Núria posarà en marxa l’activitat Bateig amb raquetes de neu. Les sortides, que es faran amb guies experimentats, es duran a terme al matí, de 10.30 a 12.30 h. Tot seguit, hi haurà temps lliure per descobrir la vall i gaudir de l’entorn.
 
El preu inclou el bitllet del Cremallera (anada i tornada), guiatge i material (raquetes). Cal portar roba d’abric, guants, gorra i calçat adequat. A més, és necessari reservar prèviament. Activitat a partir dels 7 anys.
 
Preu adult: 32,80 €
Preu infant (7-14 anys): 27,25 €
 
12 de març - Concurs ninots de neu

Diumenge 12 de març, Vall de Núria posarà en marxa un concurs de ninots de neu al pati del Cau de la marmota. La iniciativa, dirigida tant a petits com grans, anirà acompanyada d’una xocolatada per a tots els participants.
 
El millor ninot s’endurà un premi.
 
Per a més informació: www.valldenuria.cat

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny