Notícia

A Les Angles, passió per la blancor impecable

L'estació del Capcir continua amb tot obert: 55 km de pistes d'alpí i els 21km dedicats a l'esquí nòrdic

L'estació del Capcir continua amb tot obert: 55 km de pistes d'alpí i els 21km dedicats al ski nòrdic. Imatge d'arxiu.
L'estació del Capcir continua amb tot obert: 55 km de pistes d'alpí i els 21km dedicats al ski nòrdic. Imatge d'arxiu.
No, no estem parlant del mític espot del detergent Colón ... estem parlant d'una estació que està demostrant a poc a poc, pas a pas, que la resurrecció és possible.

Les Angles recuperi el lloc que li correspon dins de les millors estacions del Pirineu francès. Amb humilitat i amb moltes ganes de recuperar clients més enllà de la frontera ... l'estació del Capcir s'ha posat les piles treballant sense descans durant tot el que porten de temporada. Les tarifes ajustades, les promocions, l'èxit de les vacances escolars, el Festival de la Muntanya i una nova metodologia de treball en el que a màrqueting i comunicació es refereix (incloent el rodatge de diversos espots amb drones), han obrat meravelles, posicionant l'estació entre les millors del Pirineu francès.

Un dels comentaris que més s'estan escoltant aquest any a Les Angles és - veiem molta gent parlant castellà i català en els telecadires i en Le Chalet, la joia gastronòmica dels Angles juntament amb Chez Antoine.

El micro-clima de la micro-comarca del Capcir està ajudant a que aquesta temporada la neu es mantingui en perfectes condicions, i sobre, l'estació-poble ha rebut aquesta setmana dues noves nevades que han deixat entre 20 i 30cm de neu fresca, impecable. El fred nocturn ha ajudat a seguir produint neu, per tal motiu, el panorama per al mes de març i Setmana Santa és realment espectacular. L'estació ofereix aquesta setmana gruixos d'entre 100 i 150 cm de neu pols-dura. Amb 19 remuntadors oberts (de 22) i 50km de pistes obertes (de 55). Els 21km dedicats al ski nòrdic estan oberts i perfectament trepitjats. La previsió meteorològica anuncia lleugeres nevades per a la setmana que ve, amb una baixada de temperatures que podria ajudar a augmentar el gruix de neu.

De moment, la situació és perfecta per a gaudir de l'esquí i de l'excel·lent gastronomia de l'estació. El restaurant d'altitud Le Chalet, que aquesta temporada ha inaugurat el seu re-disseny i ampliació, s'ha convertit en tot un referent dins de la gastronomia d'alt nivell a preus assequibles al sud de França, rebent la visita de milers d'esquiadors i de gastrònoms que pugen només a menjar, aprofitant el telecabina de Les Pellerins, que deixa just al costat.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny