Notícia

Vallnord, una estació connectada

L'estació compta amb el major nombre de seguidors d’entre el seu sector a Facebook, amb més de 186.000

Vallnord, capdavantera a Facebook
Vallnord, capdavantera a Facebook Autor/a: Diari de la neu
Vallnord és líder de les estacions dels Pirineus i de la Península a Facebook: més de 186.000 persones segueixen l’actualitat de les estacions del nord a la xarxa social més influent. Tant Vallnord-Pal-Arinsal com Vallnord-Arcalís compten amb connexió wifi gratuïta a tots els edificis i en diferents punts de les estacions.


Vivim en una societat connectada, on el tràfic de dades ens acompanya cada dia des que ens aixequem fins que ens n’anem a dormir. Estar desconnectat equival a sofrir una petita crisi. Actualment, el 71% de consum d'internet es fa pel mòbil. Vallnord va anticipar-se al fenomen i hi van apostar, la qual cosa els ha permès convertir-se en la referència de les estacions d'esquí als Pirineus i a la Península tot oferint wifi gratis als seus edificis i en diferents punts de l’estació, tenint també en compte l'alt cost del roaming a Andorra per als visitants forans.

Més seguretat

L'aposta de Vallnord per la connectivitat queda reflectida tant en els seus serveis com a través de la seguretat. Mostra n’és l’estrena, aquesta temporada, d’un nou web, així com la possibilitat de mantenir-se connectat a les xarxes socials gràcies al wifi gratuït.
 
La renovació de la pàgina web de l’estació ha anat lligada al desenvolupament de l’aplicació Vallnord. Disponible tant a Apple Store com a Google Play facilita l’accés directe a tota la informació que es pugui necessitar sobre els seus tres sectors:  estat de les pistes, connexió a les webcams, previsió del temps, plànols de pistes de cadascun dels dominis i, entre altres dades i serveis, via ràpida per a la recàrrega del forfet.

L’aplicació de Vallnord té, a més, connexió directa amb  la d’Alpify, el servei de referència per a la gestió d’urgències a la muntanya: només prémer un botó envia la geolocalizació de la persona en situació de perill tant als serveis d'emergència com als contactes que, prèviament, li hagin estat indicats.

Vallnord, capdavantera a Facebook

Vallnord és, dins del món de la neu pirenaic i peninsular, una de les estacions més destacades a la xarxa social de referència, Facebook. L'estació compta amb el major nombre de seguidors d’entre el seu sector, amb més de 186.000 ‘M'agrada’ fent palès el lideratge de Vallnord a l’univers creat per Mark Zuckerberg.
 
Presència a les xarxes

Una altra de les iniciatives d'aquesta temporada respon a la creació de l'etiqueta #vallnording, la denominació amb què es descriu les sensacions que desperten els dos dominis esquiables. Viure Vallnord en totes les seves formes és vallnording.
 
La presència de Vallnord a les xarxes no es limita a Facebook, sinó que també disposa de compte oficial a Instagram, on és seguida per més de 22k. A Twitter, també al top de les xarxes socials, són 23,8k les persones que, dia rere dia, s’informen sobre Vallnord. A més, també disposa d’un canal propi a YouTube, on comparteix els millors vídeos de neu i en què es pot intuir les sensacions #vallnording.
 
Excel.lents condicions de neu i 65 pistes obertes

El cap de semana a Vallnord es presenta en unes condicions excel.lents per a la pràctica dels esports d’hivern a Vallnord. L’oferta es concreta en un total de 65 pistes obertes de les 70 que hi ha en total i gruixos de neu que van dels 140 als 190 centímetres a Vallnord – Pal Arinsal i els 220/140 a Vallnord Ordino – Arcalís.
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial