Notícia

Vallnord, una estació connectada

L'estació compta amb el major nombre de seguidors d’entre el seu sector a Facebook, amb més de 186.000

Vallnord, capdavantera a Facebook
Vallnord, capdavantera a Facebook Autor/a: Diari de la neu
Vallnord és líder de les estacions dels Pirineus i de la Península a Facebook: més de 186.000 persones segueixen l’actualitat de les estacions del nord a la xarxa social més influent. Tant Vallnord-Pal-Arinsal com Vallnord-Arcalís compten amb connexió wifi gratuïta a tots els edificis i en diferents punts de les estacions.


Vivim en una societat connectada, on el tràfic de dades ens acompanya cada dia des que ens aixequem fins que ens n’anem a dormir. Estar desconnectat equival a sofrir una petita crisi. Actualment, el 71% de consum d'internet es fa pel mòbil. Vallnord va anticipar-se al fenomen i hi van apostar, la qual cosa els ha permès convertir-se en la referència de les estacions d'esquí als Pirineus i a la Península tot oferint wifi gratis als seus edificis i en diferents punts de l’estació, tenint també en compte l'alt cost del roaming a Andorra per als visitants forans.

Més seguretat

L'aposta de Vallnord per la connectivitat queda reflectida tant en els seus serveis com a través de la seguretat. Mostra n’és l’estrena, aquesta temporada, d’un nou web, així com la possibilitat de mantenir-se connectat a les xarxes socials gràcies al wifi gratuït.
 
La renovació de la pàgina web de l’estació ha anat lligada al desenvolupament de l’aplicació Vallnord. Disponible tant a Apple Store com a Google Play facilita l’accés directe a tota la informació que es pugui necessitar sobre els seus tres sectors:  estat de les pistes, connexió a les webcams, previsió del temps, plànols de pistes de cadascun dels dominis i, entre altres dades i serveis, via ràpida per a la recàrrega del forfet.

L’aplicació de Vallnord té, a més, connexió directa amb  la d’Alpify, el servei de referència per a la gestió d’urgències a la muntanya: només prémer un botó envia la geolocalizació de la persona en situació de perill tant als serveis d'emergència com als contactes que, prèviament, li hagin estat indicats.

Vallnord, capdavantera a Facebook

Vallnord és, dins del món de la neu pirenaic i peninsular, una de les estacions més destacades a la xarxa social de referència, Facebook. L'estació compta amb el major nombre de seguidors d’entre el seu sector, amb més de 186.000 ‘M'agrada’ fent palès el lideratge de Vallnord a l’univers creat per Mark Zuckerberg.
 
Presència a les xarxes

Una altra de les iniciatives d'aquesta temporada respon a la creació de l'etiqueta #vallnording, la denominació amb què es descriu les sensacions que desperten els dos dominis esquiables. Viure Vallnord en totes les seves formes és vallnording.
 
La presència de Vallnord a les xarxes no es limita a Facebook, sinó que també disposa de compte oficial a Instagram, on és seguida per més de 22k. A Twitter, també al top de les xarxes socials, són 23,8k les persones que, dia rere dia, s’informen sobre Vallnord. A més, també disposa d’un canal propi a YouTube, on comparteix els millors vídeos de neu i en què es pot intuir les sensacions #vallnording.
 
Excel.lents condicions de neu i 65 pistes obertes

El cap de semana a Vallnord es presenta en unes condicions excel.lents per a la pràctica dels esports d’hivern a Vallnord. L’oferta es concreta en un total de 65 pistes obertes de les 70 que hi ha en total i gruixos de neu que van dels 140 als 190 centímetres a Vallnord – Pal Arinsal i els 220/140 a Vallnord Ordino – Arcalís.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny