Notícia

Per primera vegada al Pirineu, Open de Telemark & Cross

La Molina acollirà el primer Open de Telemark & Cross del Pirineu aquest cap de setmana

Telemark,La Molina
Per primera vegada al Pirineu, Open de Telemark & Cross. Cartell de l'esedeveniment Autor/a: Freeheelpyrenees
En aquestes darreres temporada ha tornat amb força la modalitat més antiga de l’esquí, el Telemark. Els seus practicants són cada vegada més presents a les estacions d'esquí del Pirineu, i La Molina n'és un dels centres importantrs, fins i tot amb una escola específica.


Aquest cap de setmana, 18 i 19 de març, La Molina acollirà el primer Open de Telemark & Cross dels Pirineus. Es tracta d’una prova oberta per a tots els públics.
 
Dissabte es durà a terme un clínic de Telemark i els participants podran triar entre fer freestyle, muntanya, lurk, tècnica base i en traçat de GS, tele-cross, entre d’altres. I diumenge serà el torn de l’Open Tele-Cross i, a més, es farà una botifarrada, una xocolatada i se sortejarà material entre tots els inscrits.

Més sobre el telemark

Nascuda a Noruega al segle XIX, el que caracteritza aquesta tècnica i la diferencia de l’alpí és que l’esquiador porta el taló lliure i fa una genuflexió amb la cama interior a cada gir. Diuen els que l’han practicat que és la modalitat de l’esquí que concedeix més sensació de llibertat i de flotabilitat sobre neu verge.
 
Mes informació:

events@freeheelpyrenees.com / http://freeheelpyrenees.com/open-telemark-lamolina/
 
Per a més informació: www.lamolina.cat

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny