Notícia

Israel Planas, hospitalitzat per un motiu de salut molt greu

L'entrenador de la RFEDI va patir ahir nit un infart

Israel Planas
Israel Planas a Sierra Nevada Autor/a: Lugaresdenieve.com
La roda premsa que anaven a oferir aquest dijous Lucas Eguibar i Regino Hernández, medallistes de plata als Mundials de Sierra Nevada, a la seu del CSD no es durà a terme, a causa d'un sobtat problema de salut del seu entrenador, Israel Planas.

El barceloní Israel Planas, seleccionador espanyol de boardercross de surf de neu, disciplina en la qual Lucas Eguibar i Regino Hernández van guanyar medalles de plata en els Mundials de Sierra Nevada, va patir un infart, segons han confirmat a l'agència EFE fonts de la Reial Federació Espanyola d'Esports d'Hivern (RFEDI).
 
Aquestes fonts han indicat a Efe que "els pares d'Israel Planas han informat a la Reial Federació Espanyola Esports d'Hivern" sobre l'estat del tècnic de la federació de la neu espanyola.
 
"Durant el matí del dimecres 15 de març Israel Planas va patir un infart a casa de Barcelona i es troba hospitalitzat. Des de la RFEDI li donem tot el suport a la família", han explicat a Efe les citades fonts.
 
El greu estat de salut de Planes va motivar la suspensió tant de la roda de premsa que tenien prevista oferir a la seu del Consell Superior d'Esports (CSD) Lluc Eguibar i Regino Hernández; com de la visita que tots dos anaven a efectuar a la Redacció Central de l'Agència EFE a Madrid aquest dijous, al costat del president de la RFEDI, May Peus Espanya.
 
Tant Peus, com el seu director general, Olmo Hernán, es van desplaçar directament a la nit de dimecres des de Granada fins a la Ciutat Comtal, en lloc de a Madrid, on ja es trobava Eguibar. Que ja es desplaça a Barcelona per visitar al seu entrenador, segons ha explicat a Efe el doble medallista de plata en els Mundials de Sierra Nevada. EFE


Entrevista

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: posar ordre a la muntanya


35%


7%


58%

57 vots