Notícia

Israel Planas, hospitalitzat per un motiu de salut molt greu

L'entrenador de la RFEDI va patir ahir nit un infart

Israel Planas
Israel Planas a Sierra Nevada Autor/a: Lugaresdenieve.com
La roda premsa que anaven a oferir aquest dijous Lucas Eguibar i Regino Hernández, medallistes de plata als Mundials de Sierra Nevada, a la seu del CSD no es durà a terme, a causa d'un sobtat problema de salut del seu entrenador, Israel Planas.

El barceloní Israel Planas, seleccionador espanyol de boardercross de surf de neu, disciplina en la qual Lucas Eguibar i Regino Hernández van guanyar medalles de plata en els Mundials de Sierra Nevada, va patir un infart, segons han confirmat a l'agència EFE fonts de la Reial Federació Espanyola d'Esports d'Hivern (RFEDI).
 
Aquestes fonts han indicat a Efe que "els pares d'Israel Planas han informat a la Reial Federació Espanyola Esports d'Hivern" sobre l'estat del tècnic de la federació de la neu espanyola.
 
"Durant el matí del dimecres 15 de març Israel Planas va patir un infart a casa de Barcelona i es troba hospitalitzat. Des de la RFEDI li donem tot el suport a la família", han explicat a Efe les citades fonts.
 
El greu estat de salut de Planes va motivar la suspensió tant de la roda de premsa que tenien prevista oferir a la seu del Consell Superior d'Esports (CSD) Lluc Eguibar i Regino Hernández; com de la visita que tots dos anaven a efectuar a la Redacció Central de l'Agència EFE a Madrid aquest dijous, al costat del president de la RFEDI, May Peus Espanya.
 
Tant Peus, com el seu director general, Olmo Hernán, es van desplaçar directament a la nit de dimecres des de Granada fins a la Ciutat Comtal, en lloc de a Madrid, on ja es trobava Eguibar. Que ja es desplaça a Barcelona per visitar al seu entrenador, segons ha explicat a Efe el doble medallista de plata en els Mundials de Sierra Nevada. EFE

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions
giny

Edició en paper


giny

giny
giny
giny