Notícia

Més de 300 nens a la 24a edició del Cargol de Neu

La prova s’ha celebrat a la Davallada, pista FIS de Masella

Aquest dissabte, dia 18 de març, gairebé 300 nenes i nens de clubs d’esquí vinguts d’arreu de Catalunya han pogut gaudir d’una fantàstica cursa d’esquí alpí en la modalitat de gegant.
 
Les categories que han participat d’aquesta cursa són la U-10 i U-12, és a dir la pedrera d’esquiadors que són el futur de l’esquí català i que amb el transcurs de les temporades seran l’elit de l’esquí nacional.
 
La prova s’ha celebrat a la Davallada, una pista de color vermell homologada per la FIS. El traçat orientat a nord-oest i el bosc que caracteritza Masella han permès que la neu de la pista es mantingués en bones condicions en el transcurs de la prova.
 
Aquest any la cursa s’han lliurat trofeus especials en els quatre guanyadors absoluts de la prova en memòria de Josep M Bosch Aymerich, cofundador de l’estació d’esquí de Masella.
 
24 edició del Cargol de neu


El Cargol de Neu, enguany en la seva 24ª edició, és una de les curses actuals amb més anys d’història en el circuit català. En el seu moment el CANM-Cerdanya, amb aquesta prova, va ser pionera en enfocar aquesta cursa als alevins amb un nivell d’esquí dels participants que, temporada rere temporada, es va superant.  
 
Les condicions que s’han trobat els participants i, per extensió, tots els turistes que aquest cap de setmana han esquiat a Masella han sigut molt òptimes. L’ambient assolellat, que ha dominat pràcticament tot el cap de setmana, i la bona neu que hi ha a Masella, gràcies a les seves condicions naturals (cara nord + altitud + bosc), han fet d’aquest cap de setmana de Sant Josep un cap de setmana rodó.

Podeu consultar les classificacions de la cursa a: www.tmtiming.com/cargol2017


Entrevista

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: posar ordre a la muntanya


34%


7%


59%

58 vots