Notícia

Horari de primavera a les estacions del Grup FGC a partir de dilluns

Vall de Núria serà l’única estació que mantindrà l’horari habitual

esqui,primavera,vallter,la molina,espot,port aine
Amb l'arribada de la primavera a les estacions del Grup FGC, aquestes fan canvis en l'horari d'obertura a partir de dilluns Autor/a: Diaridelaneu.cat
Les estacions del Grup FGC estrenen l’horari de primavera. El proper dilluns dia 27 de març La Molina, Vallter 2000, Espot i Port Ainé obriran amb el nou horari de primavera. Vall de Núria serà l’única estació que mantindrà l’horari habitual.


Aquest proper dilluns dia 27 de març, les estacions del Grup FGC adoptaran el nou horari de primavera. La Molina, Vallter 2000, Espot i Port Ainé reduiran els horaris d’obertura de les seves instal·lacions. La Molina i Vallter 2000, a més, aplicaran descomptes a les tarifes dels forfets.
 
Vall de Núria és l’única de les estacions que mantindrà l’horari habitual. Del 3 al 7 d’abril, però, l’estació d’esquí romandrà tancada. Tot i així, la resta d’instal·lacions del complex de Vall de Núria seguiran obertes durant aquells dies.
 
Aquest serà el nou horari de les estacions:  
 
La Molina

A partir del dia 27 de març l’horari serà  de  09:00h a 16:00h i amb tarifa reduïda de 35€.
 
Espot i Port Ainé

A partir del dia 27 de març l’horari serà de 09:00h a 15:00h i amb tarifa plena de 32€.
 
Vallter 2000

A partir del dia 27 de març l’horari serà de les 08:00h a les 14:00h amb tarifa reduïda de 20€. A més, en col·laboració amb els restaurants de la població de Setcases, llançaran des del proper dilluns 27 de març la promoció “Esquia, i queda’t a dinar!” amb la que els esquiadors de l’estació podran gaudir de descomptes especials en menú i carta dels restaurants de Setcases.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny