Notícia

A Les Angles, neu i bicicletes en el darrer cap de setmana de març

L'estació del Capcir treballarà per poder tancar el 17 d'abril i serà la darrera en fer-ho a la Catalunya del Nord

Les Angles
A Les Angles, neu i bicicletes en el darrer cap de setmana de març Autor/a: Les Angles
Les Angles rep les nevades amb optimisme. Just quan la primavera fa acte de presència, l'hivern ha tornat a aparèixer amb força en bona part de la península Ibèrica i el sud de França, deixant gruixos de neu prou importants com per garantir un excel·lent final de temporada a la majoria d'estacions d'esquí.


El Capcir porta diversos dies rebent petites nevades, a l'espera d'augmentar la precipitació durant la nit del divendres 24 al dissabte 25. Aquesta setmana Les Neiges Catalanes han presentat el calendari per al final de temporada i en el cas de Les Angles treballaran al màxim per poder tancar el 17 d'abril. De moment, el balanç de la temporada 2016-2017 és més que correcte, superant en facturació la temporada passada, amb una bona notícia: a poc a poc estan recuperant clients que arriben de l'altre costat de la frontera. La massificació, els preus i la qualitat de la neu són tres factors a tenir en compte, i a Les Neiges Catalanes ho tenen molt clar. El passat cap de setmana, el prestigiós restaurant Le Chalet (2.110m) va presentar una nova i acurada selecció de música en directe, amb deejays i un equip de so de gran qualitat.

Per aquest cap de setmana, les màquines tornen a treballar a ple rendiment amb la intenció d'obrir el 100% de l'estació, incloent els 21km dedicats a l'esquí nòrdic. Les nevades augmentaran el gruix a les pistes, que de moment, es manté entre els 80 cm a la base de l'estació (1.620m) i els 130 cm al Mont Llaret (2.376m). I el diumenge 26, Les Angles presenta l'Snowbike.

Diumenge 26 de març les bicicletes envairan les pistes d'esquí de les Angles, una bogeria de competició per als amants de la neu i les dues rodes oberta a tots els públics.

Programa:

7h00: Punt de trobada Pla del Mir inscripcions i lliurament de dorsals
8h00 - 8h45: Pujada al Plateau de Bigore amb el telecabina
9h00: Sortida cursa
9h30: Llegada9h30 -
10h: Esmorzar ofert pel Club MTB Les Angles
10h - 11h: Reconeixement de la zona lúdica per a la prova "Eliminator"
11h00 - 15h00: Carrera "Eliminator" i menjar
Per a més informació i inscripcions: www.lesangles.com/fr/actualites/snow-bike-and-sun
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial