Notícia

La llevantada descarrega amb ganes a Port del Comte

L'estació confirma haver rebut prop de 35 cm i hi continua nevant

Port del Comte
La llevantada descarrega amb ganes a Port del Comte Autor/a: Port del Comte
Que aquesta temporada serà la de Port del Comte ja no ho dubta gaire ningú. Des dels inicis de desembre que l'estació ha obert gairebé tots els caps de setmana al 100%. Dijous d'aquesta setmana el comunicat de neu oficial, l'emès per la mateixa estació, anunciava l'obertura de gairebé tot el domini per aquest cap de setmana, però amb algunes pistes ja tancades (32 de 37 pistes obertes, 42,5 Km d'un total de 50 i gruixos d'entre 20 i 110 cm.).

Avui dissabte, però, des de les xarxes socials s'anuncia que la nevada ja hauria deixat a Port del Comte un mínim de 35 cm, arribant als 50 en alguna zona. Amb la llevantada d'avui és més que possible que les pistes no operatives tornin a obrir-se al públic en breu. Si es confirma aquesta dada la temporada a Port del Comte ja gairebé queda garantida fins a Setmana Santa amb tot el domini obert, un fet que serà històric per a l'estació.

L'estació avui dissabte

Segons informa l'estació la nevada està sent intensa des de primera hora del dia i en aquests moments s'està treballant per obrir amb normalitat. De moment està garantida l'obertura de Debutants, Prat Donadó, Sucre i Bòfia, i durant el dia treballaran per obrir el sector d'Estivella. Pel que fa als accessos les màquines treballen sense parar per netejar la carretera, però com que la cota de neu és baixa es demana als conductors prudència.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny