Notícia

Masella esdevé un referent per a les estacions d'esquí coreanes

Han viatjat fins a Masella una trentena de representants del país asiàtic, que acollirà els pròxims Jocs Olímpics d’Hivern el 2018

Masella
Juntament amb els representants de les estacions ha viatjat també el President de l’Associació Sud-coreana d’estacions d’esquí, el senyor Choi Ing Kyu i també el consultor suís Laurent Vanat Autor/a: Masella
Masella esdevé un referent per a les estacions d'esquí coreanes. Han viatjat fins a Masella una trentena de representants del país asiàtic, que acollirà els pròxims Jocs Olímpics d’Hivern el 2018.


Fins a trenta-cinc representants de d’onze estacions de Corea del Sud, país que acollirà els Jocs Olímpics d’Hivern l’any que ve, s’han desplaçat avui fins a Masella per fer una visita tècnica i comercial de l’estació de la Cerdanya.

directors-masella-estacions-ski-corea
 
Entre les estacions que han visitat l'estació ceretana hi ha Yong Pyong, que serà la seu olímpica de les proves d’esquí alpí; Alpensia, que acollirà les disciplines d’snowboard i freestye i Vivaldi Park, coneguda per la seva oferta d’esquí durant les 24 hores del dia.
 
I perquè han visitat Masella?

Els principals objectius de la visita que han fet a Masella, promoguda també per l’empresa Leitner-Poma, han estat diversos.
En primer lloc tècnics, per conèixer de més a prop el funcionament de la xarxa de neu produïda de Masella, ja que les estacions de Corea del Sud reben poques nevades durant la temporada i solen ser irregulars. Així doncs, garantir la neu amb una bona xarxa d’innivació artificial és fonamental per a aquestes estacions i han afirmat que Masella és un exemple a seguir en aquest sentit.

Atès que la majoria de les estacions que ens han visitat disposen també d’oferta d’esquí nocturn s’han interessat per conèixer la instal·lació d’il·luminació de Masella, que té una oferta d’esquí nocturn des de l’inici de temporada fins al mes de març.
 
I en segon lloc, motius comercials. Les estacions sud-coreanes s’han interessat també en mantenir futurs acords comercials, com l’intercanvi de forfets amb Masella per als clients de temporada. Així, la temporada vinent els esquiadors de Masella amb abonament de temporada afegiran Corea del Sud a la llista de més de 65 estacions d’arreu del món que fins ara ja incloïen destins d’Estats Units, Argentina, Xile, Europa i els Pirineus, entre d’altres.
 
Juntament amb els representants de les estacions ha viatjat també el President de l’Associació Sud-coreana d’estacions d’esquí, el senyor Choi Ing Kyu i també el consultor suís Laurent Vanat, figura de renom internacional en l’assessoria de les estacions d’esquí d’arreu.
 
Tots els visitants han quedat sorpresos del paisatge blanc i de la nevada intermitent que els ha rebut en la seva arribada a Masella, ja que a Corea del Sud ja fa 15 dies que totes les estacions han tancat la temporada.
 
Aquesta és la llista de totes les estacions presents avui a Masella: Yong Pyong, Phoenix Park, Konjiam, Gangchon, Daemyung, Muju, Jisan, Hansol, Bears, Yangsan i Alpensia.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny