Notícia

Grandvalira millora la seva app per oferir més informació en temps real i optimitzar l’experiència de l’esquiador

Al final de la temporada les descàrregues totals de l’app del domini s’aproparan a les 150.000, una xifra rècord

Grandvalira,app
Grandvalira millora la seva app per oferir més informació en temps real i optimitzar l’experiència de l’esquiador Autor/a: Grandvalira
Amb un disseny més atractiu i una nova arquitectura, l’aplicació de Grandvalira es troba entre les 40 aplicacions d’esports més descarregades a iTunes a l'Estat Espanyol. Al final de la temporada les descàrregues totals de l’app del domini s’aproparan a les 150.000, una xifra rècord.


Grandvalira segueix apostant per la unió de l’esport de muntanya amb la tecnologia. El domini andorrà continua amb la seva aposta per les noves tecnologies i actualitza la seva aplicació amb l’objectiu de completar l’experiència dels esquiadors abans, durant i després d’un dia a la neu. L’aplicació es converteix així en un element clau per completar l’experiència dels esquiadors que visiten el domini andorrà amb una sèrie de funcionalitats dirigides a oferir informació en temps real i a millorar l’experiència a Grandvalira.

Des del seu llançament el desembre de 2013, els gairebé 44.000 usuaris actius han registrat a l’aplicació de Grandvalira un total de 72.000 hores d’esquí, 550.000 quilòmetres esquiats i 52.000 metres de desnivell. L’aplicació, que apunta a batre un rècord de descàrregues aquesta temporada arribant als 150.000, es troba entre les 40 apps d’esports amb més descàrregues a iTunes a l'Estat espanyol i entre les 100 primeres que acumulen més descàrregues a Google Play. L’aplicació, que compta amb un disseny més atractiu i una nova arquitectura, permet accedir a les següents funcionalitats:

Audio-Guia GPS, que permet localitzar els serveis i identificar la pista que més convingui pel desplaçament en funció del nivell.

Registre i anàlisi del rendiment durant la jornada d’esquí: desnivell, quilòmetres recorreguts, velocitat aconseguida. Ofereix la possibilitat de guardar els recorreguts que s’han realitzat, compartir-los amb altres usuaris i recollir estadístiques personals dels usuaris (velocitat, quilòmetres recorreguts, desnivell acumulat…)

Informació en temps real de l’estat de pistes i del part meteorològic.

Accés a les webcams de l’estació.

Accedir a l’app de seguretat, Alpify.

La app segueix oferint, a més, descomptes especials i informació en temps real sobre la previsió del temps, l’estat de la neu, les pistes i els remuntadors oberts, així com dels esdeveniments i comunicats de Grandvalira a les xarxes socials. La app també disposa d’una base de dades on es recullen tots els punts d’interès dins de l’estació (escoles, serveis mèdics, restaurants, garatge, guarderies, etc.) que es poden visualitzar en un mapa interactiu.

L’app per a mòbils i tablets es pot descarregar gratuïtament i es troba disponible per iOS (iPhone, iPad i iPod Touch) i Android en quatre idiomes; català, castellà, francès i anglès.

Últimes tecnologies al servei de la neu
 
Aquesta actualització de la app de Grandvalira s’emmarca dins del treball que realitza el domini per a oferir als esquiadors una experiència òptima a la neu, incorporant les últimes novetats en tecnologia. Així, a més d’aquesta actualització, Grandvalira enguany ha incorporat altres millores, com per exemple la renovació de la seva web, https://www.grandvalira.com/,  amb un disseny més fresc i visual, i el llançament de MyGrandvalira, una intranet personalitzada des de la que s’accedeix a tots els canals de Grandvalira (app, newsletter, forfet de temporada, Plus, web de compra, wifi…). Tanmateix, el domini ha llençat aquest any un sistema nou de webcam-dron que permet conèixer en diferit les condicions meteorològiques de l’estació gràcies a una nova webcam operada amb un dron que sobrevola els punts més alts de l’estació. A més, aquest any també s’ha incorporat un nou sistema informàtic GMAO i s’ha portat a terme la substitució dels flaps als remuntadors, que permeten l’obertura automàtica tipus “flap” accionable directament amb el forfet.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny