Notícia

L'agenda del cap de setmana a les estacions del Ripollès

Diumenge tindrà lloc la clàssica cursa d’esquí de muntanya Núria-Puigmal-Núria i la Cursa social de l’Ski Club Camprodon

Diumenge tindrà lloc la clàssica cursa d’esquí de muntanya Núria-Puigmal-Núria i la Cursa social de l’Ski Club Camprodon. Imatge d'arxiu.
Diumenge tindrà lloc la clàssica cursa d’esquí de muntanya Núria-Puigmal-Núria i la Cursa social de l’Ski Club Camprodon. Imatge d'arxiu. Autor/a: Arxiu Diari de la Neu
Aquesta és l'agenda pel cap de setmana a les estacions del Ripollès:

Vall de Núria

1 i 2 d’abril – Bateig amb raquetes de neu

El cap de setmana de l’1 i 2 d’abril, Vall de Núria posarà en marxa l’activitat Bateig amb raquetes de neu. Les sortides, que es faran amb guies experimentats, es duran a terme al matí, de 10:30 a 12:30 h. Tot seguit, hi haurà temps lliure per descobrir la vall i gaudir de l’entorn.
 
El preu inclou el bitllet del Cremallera (anada i tornada), guiatge i material (raquetes). Cal portar roba d’abric, guants, gorra i calçat adequat. A més, és necessari reservar prèviament. Activitat a partir dels 7 anys.
 
Preu adult: 32,80 €
Preu infant (7-14 anys): 27,25 €
 
2 d’abril – Clàssica al Puigmal

Diumenge 2 d’abril, tindrà lloc la clàssica cursa d’esquí de muntanya Núria-Puigmal-Núria. La prova, organitzada pel Centre Excursionista de Terrassa, començarà amb una sortida senzilla d’uns 10 quilòmetres amb 1.000 metres de desnivell per la ruta normal del Puigmal des de Núria, pel canal de l’Embut.
 
Tot i ser una competició, es tracta d’una cursa en què el més important és la companyia i ajudar-se els uns als altres. Per bé, que la prova segueix sent per parelles, enguany, s’introdueix la possibilitat de participar de forma individual i amb raquetes de neu.
 
Més informació sobre la clàssica al Puigmal a: http://ce-terrassa.cat/45a-cursa-popular-nuria-puigmal-nuria/
 
Per a més informació: www.valldenuria.cat
 
Vallter 2000

1 d’abril – Cursa social de l’Ski Club Camprodon

Dissabte 1 d’abril, l’estació de Vallter 2000 serà la seu de la cursa social de l’Ski Club Camprodon.
 
Per a més informació: www.vallter2000.cat

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny