Notícia

Dinem a l'Arrosseria Pi del Migdia d'El Tarter

Cuina elaborada amb matèria primera de qualitat amb entrants per picar, arrossos, peix i marisc frescos

Arrosseria,Pi del Migdia,El Tarte,Grandvalira
Dinem a l'Arrosseria Pi del Migdia d'El Tarter de Grandvalira Autor/a: Diaridelaneu.cat
Si és primavera i esteu esquiant per Grandvalira segur que no us costarà gens deixar-vos seduir per un bon dinar en una terrassa assolellada amb vistes úniques sobre muntanyes blanques. Si és així tenim una bona opció per recomanar-vos: l'Arrosseria Pi del Migdia de Grandvalira. Ah, i no ens enganyem, ens trobem a la recta final de la temporada i som molts els que comencem a pensar en aires de mar, i aquest restaurant, a 2.100 m. és, sense cap mena de dubte, la millor opció que trobareu a pistes si esteu pensant en assaborir un plat amb sabors marins.


L'Arrosseria Pi del Migdia està situada a la cota 2.100 de Grandvalira, al sector d'El Tarter, de fàcil accés amb el telecabina El Tarter (a pocs metres de l'arribada superior) i també esquiant per la pista de l'Àliga i enllaçant amb la pista blava Pi del Migdia, que dóna nom al restaurant (en un proper article ja us explicaré d'on ve aquest nom).

Es tracta, per tant, d'un restaurant situat al bell mig de l'estació. No és un peu de pistes.

El local

L'Arrosseria és ubicada a la segona planta d'un edifici de dos nivells, construït amb bigues i columnes de fusta i amb grans finestrals que permeten l'entrada de llum natural. El local és molt acollidor, càlid, amb orientació a sud i, tant l'interior com la terrassa ofereixen vistes directes a les pistes d'El Tarter. En el meu cas vaig escollir la terrassa, ja que el dia (29 de març de 2017) hi convidava per sol radiant, absència de vent i temperatura agradable.

La carta

Disposen d'una carta amb majoria d'entrants i segons amb base de clova, peix i arrossos, tot i que també hi podreu trobar amanides i sopes, a més d'algun plat de carn guisada. Cuina amb matèria primera de la màxima qualitat. La carta s'acompanya d'un menú de degustació.

Le meva opció

En el meu vaig escollir un pica-pica variat per entrants i un arròs de trompetes de la mort i rossinyols amb cansalada confitada. Gust intens! Pel que fa a les postres i al vi, a copes en el meu cas, em vaig deixar acompanyar pel responsable del restaurant.

Preus

No és un restaurant econòmic, però si tenim present que s'hi fa cuina elaborada i amb matèria prima de la costa, peix fresc, no és car. Per exemple, els calamars en tempura i maionesa de cítrics, plat exquisit, surt a 12,50 €, els musclos de roca a 12,50 i la coca de verdures brasejades a 11,50 €. Cap dels arrossos supera els 18,50 €, i n'hi ha uns quants per triar. Pel que fa a les postres vaig optar per una sopa de maduixes amb gelat de nata, al preu de 5,50 €.

Pel que fa a la beguda el restaurant ofereix vins i champagnes de Veuve Clicquot. Un consell: a l'hora d'escollir el vi deixeu-vos aconsellar.

L'arrosseria Pi del Migdia també ofereix sopars, prèvia reserva. L'accés es fa amb màquina trepitjaneus, tot i que és possible que en grups nombrosos també es faci per telecabina.

Dades de contacte i observacions:

Restaurant Arrosseria Pi del Migdia

El Tarter - Grandvalira
Reserva al (+376) 325 934.
Horari: Obert cada dia en temporada de neu. De 12 a 15,30 h.
www.grandvalira.com/ca/restaurant-larrosseria-pi-de-migdia
Publicitat
Publicitat

Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista
Publicitat

Les més llegides

Publicitat

Edició en paper


Publicitat
Publicitat
Publicitat

Editorial

Publicitat