Notícia

Tavascan ha acomiadat la temporada d'alpí amb bones sensacions

Aquest diumenge, 2 d’abril, ha finalitzat la temporada d’alpí i la de nòrdic es perllongarà fins el dia 16

tavascan
Tavascan ha acomiadat la temporada d'alpí amb bones sensacions Autor/a: Tavascan
L’Estació de Tavascan ha donat per acabada la temporada d’esquí alpí aquest diumenge, 2 d’abril, amb bones sensacions. Tot i que encara s’ha de fer el recompte final, les primeres dades confirmen que –durant el temps coincident en què l’Estació ha estat oberta- l’afluència de públic serà lleugerament superior al de la temporada passada. Cal recordar que la temporada anterior va ser històrica en tots els sentits i, per tant, es consolida la tendència a l’alça dels últims anys.

Aquest increment es produirà en tots els vessants: tant en l’alpí, com en el nòrdic, les raquetes o el públic visitant general. A part de l’interès que desperta l’Estació per part del públic que la descobreix o redescobreix, factors com l’Esport Blanc Escolar també ajuden a sumar nous esquiadors –en aquest cas, de nòrdic- a les pistes.

Segons informa la mateixa estació el centre continuarà oberta durant tota la Setmana Santa per aquells usuaris amants de l’esquí nòrdic, les raquetes o els usos recreatius i lúdics. No serà fins el 16 d’abril que es tancaran completament les instal·lacions de neu.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny