Notícia

Agenda d'activitats a les estacions del Grup FGC per al cap de setmana 8 i 9 d'abril

La Molina serà la seu del Campionat de Catalunya U18/U16 i Vall de Núria organitzarà una sortida amb raquetes de neu i una excursió sota la lluna plena.

Vall de Nuria,raquetes
Dissabte 8 d’abril Vall de Nuria organitzarà una excursió amb raquetes per admirar la lluna plena d’alta muntanya Autor/a: Vall de Núria
Excursió nocturna amb raquetes sota la lluna plena, Bateig amb raquetes de neu i Campionats d’Espanya d’esquí alpí, activitats de les estacions del Grup FGC per a aquest cap de setmana. La Molina serà la seu del Campionat de Catalunya U18/U16 i Vall de Núria organitzarà una sortida amb raquetes de neu i una excursió sota la lluna plena. Al Pallars Sobirà, Espot celebrarà els Campionats d’Espanya absoluts d’esquí alpí i Port Ainé acollirà la cursa social AEP.


Aquesta és l'agenda d'activitats per al cap de setmana a les estacions del grup FGC.
 
La Molina
 
7, 8 i 9 d’abril – Campionat de Catalunya U18/U16

Durant 3 dies, l’estació de La Molina serà la seu del Campionat de Catalunya U18/U16, organitzat per la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH).
 
Per a més informació: www.lamolina.cat
 
Vall de Núria
 
8 d’abril – Excursió nocturna amb raquetes la nit de lluna plena

Dissabte 8 d’abril Vall de Nuria organitzarà una excursió amb raquetes per admirar la lluna plena d’alta muntanya. Acompanyats de guies experimentats, els participants descobriran l’entorn i la màgia de la vall de nit. L’activitat es durà a terme amb frontals.
 
Un cop acabada la sortida, es farà un sopar de comiat al restaurant de l'hotel, abans d’agafar el tren nocturn que condueix fins a Ribes de Freser.
 
L'hora de trobada amb els guies de muntanya serà a les 18:30 h i l'hora en què sortirà el tren serà a les 22:45 h.
 
8 i 9 d’abril – Bateig amb raquetes de neu

El cap de setmana del 8 i 9 d’abril, Vall de Núria posarà en marxa l’activitat Bateig amb raquetes de neu. Les sortides, que es faran amb guies experimentats, es duran a terme al matí, de 10:30 a 12:30 h. Tot seguit, hi haurà temps lliure per descobrir la vall i gaudir de l’entorn.
 
El preu inclou el bitllet del Cremallera (anada i tornada), guiatge i material (raquetes). Cal portar roba d’abric, guants, gorra i calçat adequat. A més, és necessari reservar prèviament. Activitat a partir dels 7 anys.
 
Preu adult: 32,80 €
Preu infant (7-14 anys): 27,25 €
 
Per a més informació: www.valldenuria.cat
 
Espot
 
6 d’abril – Trofeu FIS Spainsnow – Copa Espanya CIT - GS


Dijous 6 d’abril, tindrà lloc la prova de gegant (GS) del Trofeu FIS Spainsnow. La competició, a més, serà puntuable per a la Copa Espanya CIT.
 
Del 7 al 9 d’abril – Campionats d’Espanya absoluts d’esquí alpí
L’estació d’Espot acollirà del 7 al 9 d’abril els Campionats d’Espanya absoluts d’esquí alpí. Divendres es disputarà la prova de gegant (GS), dissabte la de súper gegant (SG) i diumenge la d’eslàlom (SL).
 
Per a més informació: www.espotesqui.cat
 
Port Ainé
 
8 d’abril – Cursa social AEP

Divendres 8 d’abril se celebrarà a Port Ainé la cursa social AEP.
 
Per a més informació: www.portaine.cat

Comentaris


No hi ha cap comentari
 


giny

Editorial

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny