Notícia

Cansats de dinar a pistes sempre amb les mateixes vistes?

Les Nomad Food Ratrack canvien d'ubicació cada dia i ofereixen àpats gourmet i panoràmiques diferents cada dia


Us imagineu que avui, mentre esquieu per Grandvalira, voleu fer un dinar ràpid, a dalt, a pistes, asseguts còmodament mentre deixem els esquís a la vista? Potser un entrepà de pernil ibèric amb vistes al Pic del Cubil. I ara, imagineu-vos que demà, també mentre esquieu, us decidiu per un salmó fumat de Carpier acompanyat amb un champagne de Veuve Clicquot. Aquest cop sota el Montmalús. I ja per acabar, demà passat, voleu baixar al peu de pistes a dinar però abans voleu fer un aperitiu amb vistes a Grau Roig? Suggerent i sorprenent, oi?  Doncs això és possible si opteu per les ofertes gastronòmiques de les Nomad Food Ratrack de Grandvalira.

 


Grandvalira ha incorporat aquesta temporada una proposta gastronòmica que ben segur us agradarà. Perquè? Doncs perquè és en exclusiva per a esquiadors, perquè permet fer cada dia un dinar de luxe o un aperitiu en un punt panoràmic de perspectiva única dins l'estació d'esquí i perquè té l'al·licient que, per a més entreteniment, cada dia cal descobrir en quin punt de l'estació està ubicat. I és que aquesta és la gràcia: és una trepitjaneus condicionada com a restaurant mòbil.

A finals de març vaig tenir l'oportunitat de provar què hi donen en una d'aquestes Nomad Food Ratrack i l'experiència va ser molt divertida. Per cert, que us he de confessar que, com que no conec al 100% tots els racons de Grandvalira, ni els millors itineraris per moure's per l'estació sense perdre'm, sort en vaig tenir de comptar amb el guiatge de Prisca Llagostera, responsable del Grandvalira Mountain Club, un nou concepte de club per a esquiadors del qual ja us en parlaré en els propers dies.

Doncs bé, al que anava. Les Nomad Food Ratrack, (n'hi ha dues que es mouen pel domini), ens permeten fer un bon àpat, de luxe i a preus moderats, sense que gairebé ens descalcem els esquís. Cada dia cal localitzar-les, ja que mai repeteixen ubicació més de dos jornades seguides, així que ja us podeu imaginar que tractant-se d'una estació amb més de 200 quilòmetres de pistes, només per aquest fet ja pot ser un motiu d'entreteniment per esquiar.

A les Nomad Food Ratrack hi podreu demanar, per posar només alguns exemples, des d'un entrepà d'ibèric Joselito, a un salmó de Carpier o un vermut d'Espinaler, tot acompanyat d'un Cava Torelló o d'un Champagne de Veuve Clicquot. I això són només algunes de les marques gourmet que aquest any s'han associat a Grandvalira per mitjà del SnowClub Gourmet de Grandvalira, però n'hi ha unes quantes més i, compte, perquè a uns preus que sense ser econòmics per tractar-se de marques d'alta gastronomia i en una estació d'esquí, no són en absolut cars. Suggerent i profitós, oi?
Doncs bé, no cal allargar-se més sobre aquesta opció gastronòmica i ja cal que si voleu provar aquesta experiència de localitzar a pistes una Nomad food Ratrack, demanar un entrepà de secret ibèric i gaudir-lo mentre observeu com uns esquiadors llisquen per les pistes del Pla de les Pedres ja cal que espavileu, perquè Grandvalira tanca temporada el proper 17 d'abril i si us mireu el calendari això és a la cantonada. Així que, bon profit i ens veiem a pistes!
Publicitat
Publicitat

Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista
Publicitat

Les més llegides

Publicitat

Edició en paper


Publicitat
Publicitat
Publicitat

Editorial

Publicitat