Notícia

Les estacions de nòrdic encaren amb optimisme aquests últims dies de temporada

tot-nordic
Les 7 estacions d’esquí nòrdic catalanes tindran les instal.lacions turístiques obertes per a rebre el visitants al llarg de la Setmana Santa Autor/a: Tot-Nòrdic
Les 7 estacions d’esquí nòrdic catalanes tindran les instal.lacions turístiques obertes per a rebre el visitants al llarg de la Setmana Santa.

Tuixent la Vansa, és la única estació que continua amb els circuits d’esquí marcats. Guils, Lles, Aransa, Sant Joan de l’Erm, Virós Vallferrera i Tavascan tindran oberts els serveis de bar-restaurant, refugi i lloguer de raquetes.

La forta calor dels últims dies ha fet minvar ràpid  la neu a les parts baixes però a les zones mes elevades encara n’hi ha per poder fer excursions amb raquetes, a peu o amb esquís de muntanya.

Destacar que l’estació de Tuixent la Vansa va obrir els circuits d’esquí el dia 26 de novembre i té previst mantenir-los oberts fins el dia 16 d’abril en una temporada en que les precipitacions de neu han estat molt abundants en aquella zona.

A falta de tancar les estacions per fer la valoració global de la temporada, podem ja dir que ha estat una temporada excepcional pel que fa a la quantitat de dies oberts i al nombre d’esquiadors i practicants de raquetes que ens han visitat.

Està previst que les estacions de nòrdic tanquin el dia 16 d’abril coincidint amb l’últim dia de Setmana Santa tot i que els serveis de restauració i refugi continuaran oberts a Guils, Lles, Sant Joan de l’Erm, Virós Vall Ferrera i Tavascan.  

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions
giny

Edició en paper


giny

giny
giny
giny