Notícia

Vall de Núria cau de la llista

No ha estat possible: l'estació d'esquí de Queralbs ha tancat avui la temporada de neu i cau de la llista d'estacions obertes

Vall de Nuria
Una imatge de l'estació d'esquí de Vall de Núria del passat mes de febrer Autor/a: Vall de Núria

 

No ha estat possible, l'estació d'esquí de Núria cau de la llista d'estacions obertes per Setmana Santa. Fa unes hores que Vall de Núria ha comunicat el tancament de l'estació d'esquí. Tot i que estava previst fer-ho el proper dilluns 17 d'abril el cert és que les elevades temperatures han precipitat el tancament de les pistes d'esquí, no així de l'hotel i apartaments, cremallera i telecabina així com totes les activitats conformaran l'oferta lúdica aquesta Setmana Santa.

Segons ha comunicat l'estació el motiu han estat les altes temperatures dels darrers dies, fet que impedia l'obertura dels traçat per a l'esquí amb seguretat i en bones condicions. Tot i així, a partir de demà i durant aquesta Setmana Santa, l'oferta lúdica de Vall de Núria serà igualment destacable amb el parc lúdic i el cau de la marmota oberts, les barques del llac, l'activitat del bateig de raquetes de neu així com moltes d'altres activitats (exposicions, centre d'interpretació, Basílica etc). A part, el Telecabina Coma del Clot també estarà obert.
EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial