Notícia

Baqueira encara la Setmana santa amb 130 km esquiables

L'estació de la Val d'Aran i Valls d'Àneu tancarà temporada el dilluns 17 d'abril

Baqueira
Baqueira encara la Setmana santa amb 130 km esquiables. Imatge d'arxiu. Autor/a: Baqueira
L'estació de la Val d'Aran i Valls d'Àneu estarà oberta fins el dilluns 17 d'abril amb gruixos de neu de fins a 190 cm. Amb 130 km esquiables i amb gairebé totes les instal·lacions obertes durant els dies festius, Baqueira Beret garanteix unes bones jornades d'esquí i snowboard.


Baqueira Beret proposa una Setmana Santa plena d'activitats per gaudir amb la família i amics. A més, ara, amb l'arribada de la primavera, es pot gaudir de l'estació d'una manera diferent: amb més hores de sol i més opcions per practicar activitats a l'aire lliure.
 
A pistes, la Setmana Santa està sent magnífica amb gruixos de neu màxims al voltant dels 190 cm a les cotes altes i fins a 130 km de pistes oberts. Els tres sectors de l'estació (Baqueira, Beret i Bonaigua) es troben oberts al públic.
 
Agenda d'esdeveniments per Setmana Santa
 
Test d'Or


Com cada any en finalitzar la temporada, Baqueira Beret convida a tots els alumnes dels cursets d'Era Escòla que s'hagin proclamat guanyadors en les carreres celebrades cada setmana a participar en la competició del Test d'Or. D'aquesta manera, els participants poden posar en pràctica tots els coneixements apresos durant la temporada i, a més, opten a guanyar molt bons premis.
 
La cita tindrà lloc el proper 15 d'abril de 10.15h a 11.30 h. Els nivells A i B d'esquí i snowboard competiran a la pista del Pla de Beret i els nivells C, D, E i F de les dues modalitats, a la part alta de l'Stadium de Beret.
 
Els primers classificats de cada categoria guanyaran un forfet de Baqueira i un curset amb Era Escòla de 5 dies per a la temporada que ve. A més, hi haurà trofeus "Test d'Or" per als 3 primers de cada categoria i sorteig sorpresa entre tots els participants en finalitzar el lliurament de premis.
 
Per a més informació: carme.aliu@baqueira.es / 973 63 90 00.
 
7è edició del Festival Pyrenades

Fins al dissabte 15 d'abril se celebra el Festival Pyrenades, que enguany arriba a la setena edició. Es tracta d'una setmana plena d'activitats gratuïtes dissenyades per a tots els públics en què es convida els participants a debatre sobre el valor cultural, paisatgístic, històric i mediambiental de la muntanya i els Pirineus. La festa tindrà lloc al Refugi Rosta de Salardú, a la Val d'Aran.
 
Per a més informació: www.pyrenades.es / pyrenmuseu.comunicacio@gmail.com / 651 90 15 gen
 
Festa final de temporada amb Moët Chandon

Dissabte 15 d'abril, Baqueira Beret celebra el final de temporada i l'arribada de la primavera de la mà de Moët Chandon. Els assistents a la festa, que serà a Orri des de les 15.00h fins a les 20.00h, podran degustar una copa de benvinguda mentre gaudeixen de la música del DJ Luca Ferrer.
 
A partir de les 17.30 h hi haurà un autobús de baixada.
 
Carreres socials

Aquesta Setmana Santa, Baqueira Beret serà l'escenari de cinc carreres socials organitzades pels clubs d'esquí de la vall:
 
Dimecres 12 d'abril: cursa social del club MAC-Ainhoa
Dijous 13 d'abril: cursa social del club FLOCS
Divendres 14 d'abril: carrera Ski-Camp Era Escola
Dissabte 15 d'abril: cursa social del club CEVA
Diumenge 16 d'abril: cursa social del club CAEI

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
EditorialOpinions

Més opinions


giny

ginyginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny