Notícia

Port Ainé, única estació al 100% !

L'estació continua amb totes les pistes obertes, esdevenint l'unica que pot oferir aquest comunicat en tot el Pirineu

Port Ainé,SkiPallars,pic orri,antenes
Port Ainé en una imatge del passat 2 d'abril de 2017 Autor/a: Diaridelaneu.cat
A 12 d'abril ja només queda una sola estació en tot el Pirineu que pugui oferir totes les pistes i quilòmetres esquiables oberts: Port Ainé. Les condicions geogràfiques de "l'olla" que forma el Pic de l'Orri en el seu vessant nord, on s'hi ubica l'estació d'esquí per una banda, i les nevades generoses d'aquesta temporada per l'altra, han fet de Port Ainé una autèntica nevera on encara s'hi conserva la neu amb bons gruixos a mitjans d'abril. I tot això a les portes dels dies forts de Setmana Santa i en la temporada del seu trenta aniversari. Quina bona manera de celebrar-ho, oi?


Sembla que els trenta anys de l'estació, que se celebren enguany, li han sentat molt bé, i és que no podia arribar en millors condicions a la Setmana Santa del 2017: amb tot obert.

Aquesta estació del Pallars Sobirà presenta avui aquest comunicat: 27 de 27 quilòmetres oberts, tots els ginys mecànics en funcionament i gruixos de 40 cm de mitjana a la cota baixa als 160 cm de mitjana a les cotes més altes. Neu primavera, òbviament. Ara com ara, en tot Catalunya, Andorra, Espanyol i sud-oest de França, cap altra estació pot mantenir un comunicat amb el 100% de pistes i remuntadors oberts.

Port Ainé, un altre paradís de la neu primavera.

I no és d'estranyar, en absolut, que Port Ainé ofereixi aquestes condicions a mitjans abril. L'estació de Rialp, tal com explicàvem abans-d'ahir en un article de Vallter, i uns dies enrere amb un altre sobre el Pas de la Casa-Grau Roig (Grandvalira), tradicionalment havia competit amb aquestes dues estacions esmentades per ser la darrera en tancar instal·lacions. Explicat d'una altra manera: un altre paradís del Pirineu per gaudir de la neu primavera.

Comiat de temporada

A més, per aquests dies hi ha algunes activitats que ben segur ajudaran a acomiadar la temporada amb bones sensacions. Per dissabte 15 d'abril hi ha programada la Endofseasonby San Miguel, a la zona de l'Snowpark. Durant la celebració es durà a terme una SkiSplash i s'organitzarà una botifarrada amb cervesa San Miguel i música.
Dilluns 17 d'abril serà el darrer dia de la temporada i l'estació tancarà portes.

Per a més informació: www.portaine.cat
Entrevista

"La festa post competició és un gran al·licient. Sense ella, el record per als nens no seria el mateix"
Oriol Guinart Director tècnic de Club Aranès d'Esports d'Iuèrn (CAEI)

entrevista


Les més llegides

Edició en paper


Editorial