Notícia

Port Ainé, única estació al 100% !

L'estació continua amb totes les pistes obertes, esdevenint l'unica que pot oferir aquest comunicat en tot el Pirineu

Port Ainé,SkiPallars,pic orri,antenes
Port Ainé en una imatge del passat 2 d'abril de 2017 Autor/a: Diaridelaneu.cat
A 12 d'abril ja només queda una sola estació en tot el Pirineu que pugui oferir totes les pistes i quilòmetres esquiables oberts: Port Ainé. Les condicions geogràfiques de "l'olla" que forma el Pic de l'Orri en el seu vessant nord, on s'hi ubica l'estació d'esquí per una banda, i les nevades generoses d'aquesta temporada per l'altra, han fet de Port Ainé una autèntica nevera on encara s'hi conserva la neu amb bons gruixos a mitjans d'abril. I tot això a les portes dels dies forts de Setmana Santa i en la temporada del seu trenta aniversari. Quina bona manera de celebrar-ho, oi?


Sembla que els trenta anys de l'estació, que se celebren enguany, li han sentat molt bé, i és que no podia arribar en millors condicions a la Setmana Santa del 2017: amb tot obert.

Aquesta estació del Pallars Sobirà presenta avui aquest comunicat: 27 de 27 quilòmetres oberts, tots els ginys mecànics en funcionament i gruixos de 40 cm de mitjana a la cota baixa als 160 cm de mitjana a les cotes més altes. Neu primavera, òbviament. Ara com ara, en tot Catalunya, Andorra, Espanyol i sud-oest de França, cap altra estació pot mantenir un comunicat amb el 100% de pistes i remuntadors oberts.

Port Ainé, un altre paradís de la neu primavera.

I no és d'estranyar, en absolut, que Port Ainé ofereixi aquestes condicions a mitjans abril. L'estació de Rialp, tal com explicàvem abans-d'ahir en un article de Vallter, i uns dies enrere amb un altre sobre el Pas de la Casa-Grau Roig (Grandvalira), tradicionalment havia competit amb aquestes dues estacions esmentades per ser la darrera en tancar instal·lacions. Explicat d'una altra manera: un altre paradís del Pirineu per gaudir de la neu primavera.

Comiat de temporada

A més, per aquests dies hi ha algunes activitats que ben segur ajudaran a acomiadar la temporada amb bones sensacions. Per dissabte 15 d'abril hi ha programada la Endofseasonby San Miguel, a la zona de l'Snowpark. Durant la celebració es durà a terme una SkiSplash i s'organitzarà una botifarrada amb cervesa San Miguel i música.
Dilluns 17 d'abril serà el darrer dia de la temporada i l'estació tancarà portes.

Per a més informació: www.portaine.cat

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Editorial


Opinions

Més opinions
giny

Edició en paper


giny

giny
giny
giny