Notícia

Masella acull la 1a cursa Trinxat d'Or celebrada a l'hora en tres pistes i categories

Dimarts 11 d’abril es van celebrar 3 curses: a la pista Masovera, a la Coma Oriola i a l'Estadi


La Trinxat d'Or és una cursa d’esquí alpí amb esperit internacional en què han participat gairebé 500 corredors procedents de diversos clubs de Catalunya i de la resta d’Espanya, Andorra i França.


Aquesta nova cursa d’esquí alpí, d'esperit internacional i en la qual hi han participat gairebé 500 esquiadors procedents de diversos clubs de Catalunya i de la resta d’Espanya, Andorra i França, també forma part dels actes de clausura de competicions de la temporada 2016-17. La competició s’ha celebrat en el sector de Coma Oriola i s’ha fet en diverses pistes i modalitats en funció de les categories U6-U8 pista La Masovera (disciplina GS), U10-U12 pista Coma Oriola (disciplina GS) i U14-U16 pista Estadi (disciplina SL).
 
Aquesta cursa és el punt i final de molts mesos d’entrenaments d’esquí alpí. Hi ha participat des dels més petits (a partir de 6 anys) fins els més grans (16 anys).
 
La prova ha estat organitzada pel Club Esquí de Llívia i la idea sorgeix amb l’esperit de crear una cursa de referència a la Cerdanya, després d’haver participat en altres curses similars com la “Uovo d’Oro” de Sestriere o la recent “Pitarroy” de Cerler. Són unes curses on el més important no és el resultat sinó l’experiència que adquireixen els corredors que s’enfronten a d’altres companys que no estan a la lliga catalana.
 
És la clausura de la temporada de competicions i per cada categoria hi hagut 10 podis. A més, s’han sortejat regals per tots els participants que es sortejaran abans i després de l’entrega de premis com, per exemple, esquís de la marca HEAD, material divers ofert per la botiga XTOT i per Camp Base, jocs de LEGO, trinxat del Carlit, caps de setmana Jaguar + Land Rover Donnay  Barcelona, Nits de pernocta al Park Hotel i forfets de Masella.

També s’ha celebrat un “mini campionat” de futbolí entre els entrenadors dels diferents clubs  participants. El club guanyador ha sigut el CE Llívia que s’ha emportat un futbolí pel club. S’han fet 10 podis per cada categoria i sexe. I S’ha donat el 1r premi al millor club que ha guanyat el CANM-Cerdanya.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorialginy

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny

giny