Notícia

Tavascan tancarà diumenge els circuits de nòrdic i raquetes

La setmana passada tancava l'esquí alpí i aquesta setmana ho farà amb l'esquí nòrdic

tavascan
Tavascan tancarà diumenge els circuits de nòrdic i raquetes Autor/a: Tavascan
Si ja fa uns dies Tavascan anunciava que tancava el telecadira però mantenia obertes les instal·lacions per a l'esquí nòrdic i raquetes, avui ha anunciat que diumenge serà el darrer dia per aprofitar els traçats d'esquí de fons, raquetes i altres equipaments recreatius.


L’Estació de Tavascan encara la seva recta final de temporada. Aquesta serà l’última setmana en la qual els usuaris podran gaudir de les instal·lacions que segueixen, a dia d’avui, completament obertes: les pistes d’esquí nòrdic, les de raquetes i la resta d’equipaments recreatius, així com el Refugi. Aquestes instal·lacions clouran definitivament la temporada aquest diumenge, 16 d’abril, coincidint amb el final de Setmana Santa.

En el còmput global, -tot i el retard en l’obertura per la manca inicial de neu- aquesta serà una nova bona temporada per a l’Estació del Pallars que veurà incrementar els registres d’usuaris i visitants a les seves pistes.

Val a dir que aquesta Setmana Santa només han obert els circuits d'esquí nòrdic les estacions de Tuixen La Vansa i Tavascan.
EntrevistaLes més llegides

Edició en paper


Editorial