Notícia

La Molina tancarà la temporada amb l'agenda carregada d'activitats

Arriba la Va edició de La TriSnowLaMolina i el tast de Yakisoba

La Molina,torrent negre,soleia
La Molina tancarà la temporada amb l'agenda carregada d'activitats, entre les quals la Va edició de La TriSnowLaMolina Autor/a: Diaridelaneu.cat
Si avui a La Molina ha estat el torn de la 3a Gimcana "Ous per Pasqua", demà ho serà del Concert a 4 veus que s'organitza, a les 18:30 h, a la sala Exposició de l’estacó. El preu d’entrada és la voluntat. Aquesta activitat no és a pistes i és promoguda pel col·lectiu Salvem La Molina i Molinerus.

Pel diumenge 16 d’abril , a les 18:30 h, hi ha programada La Molina Tota una història es farà una reproducció de pel·lícules antigues de La Molina. L’activitat, que és gratuïta, es durà a terme a la sala Exposició de l’estació. També és una iniciativa promoguda per Salvem La Molina i Molinerus.

Tant dissabte com diumenge 15 i 16 d’abril es farà el tast de Yakisoba. Pastas Gallo estarà present a l’estació d’esquí per oferir el seu nou producte “YAKISOBA” a la carpa ubicada a la Plaça Cap de Comella. L’horari de promoció serà de 9:00 a 16:00 h.

V edició de La TriSnowLaMolina
 
Diumenge 16 d’abril arriba a La Molina la Va edició de La TriSnowLaMolina, una carrera que combina proves de mountain bike, running i esquí de muntanya. Es pot fer de forma in
dividual o per equips. Aquest any, amés, els triatletes que ho prefereixin podran realitzar el tram d'esquí de muntanya amb raquetes de neu. El traçat començarà en el poble de Puigcerdà (1100), passarà per La Molina i acabarà a la Tosa d'Alp (2537m).
L’objectiu principal d’aquest esdeveniment és acomiadar la temporada d’esquí alpí i donar
la benvinguda a l’inici del running i la MTB per muntanya, així com també continuar practicant l’esquí de muntanya.

Inscripcions a: www.trisnowlamolina.com

Amb tot, durant aquesta Setmana Santa, a La Molina també es podran fer les següents activitats: tubbing, pista de trineus a la Pista Llarga i Coll Sisé, circuit amb raquetes, Parc d’aventura als arbres, segway, inflables a la Pista Llarga i bitlles.
Finalment, també cal destacar que es mantindran obertes totes les àrees esquiables de l’estació. Els gruixos encara arriben fins a 130 cm de neu primavera a les cotes altes.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 

Opinions

Més opinions

Entrevista

giny

Les més llegides

Edició en paper


Editorial

Enquesta

La nostra enquesta: com en dieu al dibuix que deixa el trepitjat de pistes?


68%


11%


11%


11%

28 vots