Notícia

Directius de la FIS es reuneixen amb Jordi Pujol

Els responsables de la FIS han volgut també conèixer els espais destinats als esdeveniments paral·lels, com l'Abarset i el Palau de Gel de Canillo

jordi pujol
Directius de la FIS es reuneixen amb Jordi Pujol Autor/a: Andorra Difusió
A dos anys per a les finals de la Copa del Món, Grandvalira ha rebut la visita de dos dels màxims directius de la Federació Internacional d'Esquí. Els traçats que acolliran la competició, a Soldeu i el Tarter, i els esdeveniments paral·lels han centrat l'interès dels responsables, segons informa Andorra Difusió.


El coordinador de la Copa del món masculina i el responsable de màrqueting de la Federació Internacional d'Esquí han visitat els escenaris que acolliran les finals de la Copa del Món del 2019. Acompanyats del director de cursa, Jordi Pujol, han baixat per la pista de l'Àliga del Tarter, seu de les curses de velocitat, i la pista de l'Avet de Soldeu, on es disputaran les proves tècniques. Jean-Phillippe Vuillet, el director de cursa de la Copa del Món Femenina, assegura que a unes finals hi ha diferències "notables" pel que fa al temps de preparació, però lloa l'organització de Grandvalira i els qualifica de "completament capaços" per fer-ho. El responsable tècnic, Jordi Pujol, per la seva banda, agraeix la visita perquè els ajuda a preparar-ho tot.

A banda de les pistes de competició, els responsables de la FIS han volgut també conèixer de primera mà els espais destinats als esdeveniments paral·lels, com l'Abarset i el Palau de Gel de Canillo. Es fa dos anys abans, com adverteix el coordinador de la Copa del Món masculina i responsable de Màrqueting de la FIS, Emmanuel Couder.

Després de la visita de la FIS, els organitzadors tenen per davant dos anys de feina per tenir-ho tot a punt de l'11 al 17 de març del 2019.

Comentaris


No hi ha cap comentari
 
Editorial

ginyAllaus

Butlletí de Perill d'Allaus del dia 22/11/2018

Ampliar informació
Informació oferida per:
giny

Edició en paper


giny

giny

Entrevista

''El meu dia a dia és intentar gaudir 'a muerte' de la muntanya''
Txema Trull Fotògraf especialitzat en el món de la neu

entrevista